Άλλη μία συναυλία που τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό…..με τους εξαιρετικούς Ζουγανέλη – Μαραβέγια – Μποφίλιου – Χαρούλη!

Εκεί που η τέχνη και η διασκέδαση, συναντούν την παράδοση.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου και Γιάννης Χαρούλης γίνονται (για πρώτη φορά μαζί) ένα πνεύμα και μία φωνή.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης σμίγουν για μία και μόνο συναυλία.

Δύο γυναίκες και δύο άντρες. Τέσσερις φωνές. Οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι μίας γενιάς που έφερε τους νέους ξανά στο δρόμο του «καλού τραγουδιού». Εκπρόσωποι μίας γενιάς – υπόδειγμα που δε διατηρεί καμία αντιπαλότητα, αλλά αντιθέτως αποδεικνύει περίτρανα ότι «οι παρέες γράφουν ιστορία».

Τέσσερις πληθωρικοί καλλιτέχνες που έχουν σμιλεύσει με έντονα γράμματα τις έως τώρα διαδρομές τους στο μουσικό πεντάγραμμο και απολαύουν της αμέριστης αγάπης του κοινού, γίνονται ένα σώμα, ένα πνεύμα και μία φωνή.

«Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε», «Κατάστρωμα», «Βαβέλ», «Χίλια Καλώς Εσμίξαμε»

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης ανταμώνουν στη σκηνή του «ΓκάζιLive» με αρωγό γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών για μία βραδιά χωρίς νόρμες.

Με αποκλειστικό πρόσταγμα όσα τους δένουν μεταξύ τους και με τον κόσμο, παραχωρούν θέση στη μουσική και περιμένουν με χαρά να ανταμώσουμε μαζί τους για την εκπλήρωση ενός «ιερό σκοπού».

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στους ακόλουθους κοινωνικούς φορείς που επέλεξαν: Στο Κοινωνικό Ωδείο, στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, στη Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος» και στη «Φλόγα» – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Δεδομένου του απέραντου ενθουσιασμού που επικρατεί για τις προσωπικές συναυλίες τους στην πρωτεύουσα, που γίνονται sold out και για να καλυφθεί η ζήτηση προστίθεται δεύτερη και τρίτη βραδιά, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τα εισιτήρια για τη συνύπαρξή τους στο «Γκάζι Live» θα γίνουν ανάρπαστα σε χρόνο dt.

πηγή: www.hit-channel.com