Άννα Βίσση: μας εκπλήσσει ξανά και μας εντυπωσιάζει… θα την δούμε σε δύο καλοκαιρινές συναυλίες της …. (μία προθέρμανση για τον Χειμώνα)!! βίντεο

Την είδαμε στιλάτη και με cool διάθεση να παραλαμβάνει ένα τιμητικό βραβείο στα MAD Video Music Awards και να ερμηνεύει την μπαλάντα «Συνέντευξη» και το latin «Ξανά μανά» – και τα δύο τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο της «Συνέντευξη», που κυκλοφόρησε από την Panik. Έπειτα απ’ αυτή την όμορφη στιγμή, οι Αθηναίοι fannatics θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Άννα Βίσση άλλες δύο φορές μέσα στο καλοκαίρι – κάνοντας προθέρμανση για άλλον ένα χειμώνα μαζί της στο «Hotel Ερμού».

Την Κυριακή 31/7, η Άννα θα τραγουδήσει στο «Island», σε ένα live party το οποίο θα ξεκινήσει από τις 21:00 – η εμφάνισή της είναι προγραμματισμένη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Επιστρέφοντας από τις διακοπές, θα τη δούμε σε μια συναυλία στο Βεάκειο, το Σάββατο 10/9. Και στα δύο events, η Άννα θα πλαισιωθεί από την εξαιρετική big band με την οποία έκανε πλουσιότερο τον ήχο της μπολιάζοντάς τον με swing, jazz και παραδοσιακά στοιχεία, καθώς και από τον νεαρό Νικόλα Ραπτάκη, πρώην μέλος των Freaky Fortune και παρτενέρ της στο τραγούδι «Αχώριστοι» από τη «Συνέντευξη» και στο «Hotel Ερμού».

vissi-1

Ακούστε και δείτε σε βίντεο  τα δύο τραγούδια που ερμήνευσε

η Άννα Βίσση στα MAD Video Music Awards:

πηγή