Αννίτα Πάνια και ο νέος έρωτάς της…. (φωτο)

Δείτε ποιος είναι ο νέος και όμορφος σύντροφος της Αννίτας Πάνια;

Πού πήγαν ταξιδάκι μαζί;…

Η Αννίτα Πάνια έχει χωρίσει εδώ και πολύ καιρό με τον πρώην σύντροφό της Νίκο Καρβέλα, με τον οποίον έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι.

Τόσο η Αννίτα Πάνια, όσο και ο Νίκος Καρβέλας έχουν δηλώσει πώς οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές για το παιδί. Άλλωστε και στο πάρτι του γιου τους ήταν παρόντες και οι δυο.
Ωστόσο, όπως φαίνεται η Αννίτα Πάνια έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα και ο νέος της σύντροφος είναι πραγματικότητα.

Έτσι λοιπόν έπιασε ο φωτογραφικός φακός την Αννίτα Πάνια και το νέο της σύντροφο.

 Ένα ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη και διασκέδαση μέχρι το πρωί σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας ήταν αρκετά για να φουντώσουν και πάλι της φήμες που θέλουν την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Σαμοϊλή να είναι μαζί και ερωτευμένοι.

Οι δυο πρώην συνεργάτες βρέθηκαν για δουλειά στη Θεσσαλονίκη και διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Σταμάτης Γονίδης, οι Droulias Brothers και η Βασιλική Νταντά.

Μετά την συνεργασία τους σε εκπομπή στο Epsilon φαίνεται πως συνεχίζουν να κάνουν καλή παρέα. Μπορεί δημοσιεύματα και φήμες να τους θέλουν ζευγάρι, ωστόσο εκείνοι επιμένοντας πως είναι μόνο καλοί φίλοι.

Δείτε τη φωτογραφία:

πηγή: masternews.gr