Από τις ελάχιστες και πολύ σπάνιες “φώτο” της Αλίκης Βουγιουκλάκη…. χωρίς μακιγιάζ!! (φώτο)

Το λαμπερό αστέρι του Ελληνικού Κινηματογράφου…. σε φωτο όχι όπως την είχαμε συνηθίσει!!

Οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που τραβήχτηκαν με την συγκατάθεση της, χωρίς τις ψεύτικες βλεφαρίδες, το πομπώδες μαλλί και την τραβηγμένη μαύρη γραμμή eyeliner.

Η εθνική μας σταρ είχε δημιουργήσει πολλές φορές καυγάδες με γνωστούς σκηνοθέτες όσον αφορά το θέμα του μακιγιάζ. Η ηθοποιός δεν ήθελε σε καμία σκηνή να είναι άβαφη, ακόμα κι όταν η κάμερα την έδειχνε να ξυπνάει το πρωί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σκηνή του βασανιστηρίου στο «Υπολοχαγός Νατάσα» και ο μεγάλος καυγάς με τον Νίκο Φώσκολο που παραλίγο να τινάξει την ταινία στον αέρα καθώς η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε να είναι κανονικά βαμμένη στη συγκεκριμένη σκηνή.

Μπορεί πάντα να πρόσεχε την εικόνα της αλλά υπήρχαν και στιγμές στην ζωή της που ήταν η αληθινή Αλίκη. Άβαφη, χωρίς το ψεύτικο εξτρα μαλλί και τα ζουμερά χείλη. Το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ δημοσίευσε φωτογραφίες που είχαν «πιάσει» την εθνική σταρ – με την συγκατάθεση της – σε πρόβες, άβαφτη και επιμελώς ατημέλητη.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω: 

 

Εμείς, έχουμε να προσθέσουμε πως, η λάμψη στα μάτια της είτε βαμμένη είτε άβαφτη, ποτέ δεν κρύφτηκε κι αυτήν έχουμε να θυμόμαστε όλοι.

πηγή: www.piraeuspress.gr