Ελλάδα με τις ομορφιές σου… Χειμώνα και καλοκαίρι (φωτογραφίες πληροφορίες για ταξίδια)!!

Οι 10 δημοφιλέστεροι πολυτελείς προορισμοί στην Ελλάδα…

1. Σαντορίνη: Πολυτελής διαμονή πολλών αστέρων στα χωριά της Καλντέρας με θέα το διάσημο ηφαίστειο. Αντικρίζετε με δέος το ηλιοβασίλεμα στην Οία της Σαντορίνης. Από τη βεράντα της σουίτας σας, βλέπετε να ζωγραφίζεται ο πιο θεαματικός καμβάς: ο ήλιος δύει στο βάθος του ορίζοντα, κάνοντας τους ηφαιστειακούς γκρεμούς κάτω από τα πόδια σας ακόμη πιο υποβλητικούς, ενώ οι γλάροι πετούν σαν λευκές πινελιές πάνω από το Αιγαίο.

Πολυτέλεια είναι και να απολαμβάνετε το μεγαλείο των μικρών πραγμάτων… Πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων με τζακούζι και ιδιωτικές πισίνες θα βρείτε στα Φηρά, στο Φηροστεφάνι, στο Ημεροβίγλι, στην Οία, στον Πύργο, στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης.

2. Μύκονος: Design πολυτέλεια στην κοσμική Μύκονο των celebrities, με τη Χώρα – εκπρόσωπο της λιτής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής. Όσα και να έχετε ζήσει σε άλλους κοσμοπολίτικους προορισμούς, στη Μύκονο βιώνετε ενέργεια μοναδική. Ατέλειωτα πάρτυ στην παραλία δίπλα στα γαλαζοπράσινα νερά. Χορός, φλερτ και κοκτέιλ μέχρι το ξημέρωμα με φόντο τη Μικρή Βενετία και τους φωτισμένους μύλους της Χώρας σας βάζουν στο κέντρο μιας τεράστιας καρτ ποστάλ. Yπερπολυτελή ξενοδοχεία θα βρείτε στη Χώρα της Μυκόνου, στην Ψαρού, στον Ορνό, στην Ελιά, στον Aγιο Στέφανο.

3. Ελούντα, Κρήτη: Η πυξίδα της πολυτέλειας περιστράφηκε και έδειξε αυτό ακριβώς το σημείο της Κρήτης, τη μαγευτική Ελούντα. Τα περισσότερα πέντε αστέρων ξενοδοχεία της Ελλάδας βρίσκονται εδώ. VIPs, πρόεδροι κρατών και πρωθυπουργοί, διάσημοι από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν ονειρεμένες διακοπές και πλήρη ιδιωτικότητα.

Πολυτελείς σουίτες και βίλες πάνω στο νερό, ντιζάιν, γκουρμέ εστιατόρια, ονειρικά μπαρ δίπλα σε πισίνες, όλα τα θαλάσσια σπορ, σπα, ιδιωτικές προβλήτες με το ιστιοπλοϊκό να περιμένει για να σαλπάρετε και να απολαύσετε μαζί με την παρέα σας πολυτελείς διακοπές στα κρυστάλλινα νερά των γύρω όρμων και βραχονησίδων. Ένα δώρο της φύσης και των ανθρώπων, αποκλειστικά για εσάς.

4. Κέρκυρα: Το νησί των Φαιάκων. Ιστορία αιώνων, καταπράσινη φύση, ατέλειωτα χιλιόμετρα παραλιών και μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας με εξαιρετικό αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και διάσημα κάστρα. Χαρίστε στον εαυτό σας μερικές ημέρες πολυτελών διακοπών στις συναρπαστικές βίλες που αντικρίζουν τη θάλασσα κρυμμένες μέσα στην πλούσια βλάστηση.

Επιλέξτε κάποιο από τα πολυτελή πεντάστερα θέρετρα με τα bungalows μέσα στους φροντισμένους κήπους που φθάνουν μέχρι την ακτή. Ζήστε την καθημερινότητα της πόλης της Κέρκυρας μένοντας σε ένα από τα boutique ξενοδοχεία που στεγάζονται σε ιστορικά κτίρια των περασμένων αιώνων με λουλουδιασμένες αυλές. Πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα θα βρείτε στο Κομμένο, στην Κασσιόπη, στη Δασσιά, στους Έρμονες, στο Κανόνι.

5. Χαλκιδική: Υπέροχες αμμώδεις παραλίες, καταπράσινη φύση, γαλήνια τοπία. Αρχαιολογικοί χώροι σε κάθε σας βήμα και το Άγιον Όρος σε απόσταση αναπνοής. Φημισμένα ξενοδοχεία πέντε αστέρων με μαρίνες και ιδιωτικά λιμανάκια.

Ιδιωτικοί παράδεισοι με δικές τους παραλίες όπου κάθε «σενάριο» πολυτελών διακοπών που ονειρεύεστε γίνεται πραγματικότητα: ιδιωτικό δείπνο στην παραλία με κεριά και πιάνο να παίζει κλασική μουσική, μασάζ στην άμμο, σπα και μαθήματα γιόγκα, πάρτι στη βίλα σας, οινογνωσία και γευσιγνωσία με σομελιέ στη διάθεσή σας, ιδιωτικό σκάφος για να γνωρίσετε τις παραλίες της Σιθωνίας και να δείτε από μακριά τις μονές του Άθωνα, ελικόπτερα και λιμουζίνες στη διάθεσή σας για να επισκεφτείτε τη Θεσσαλονίκη, τους Φιλίππους, το Δίον, τη Βεργίνα.

Ιδιωτικές, μεγάλες και μικρές πολυτελείς μονάδες με σπα καθώς και ιδιωτικές μαρίνες λειτουργούν στη Σιθωνία, την Κασσάνδρα, την Ουρανούπολη της Χαλκιδικής.

6. Αθήνα: Πολύχρωμη, πολυδιάστατη, κοσμοπολίτικη. Μια πόλη γεμάτη μνημεία, ανεκτίμητους αρχαιολογικούς θησαυρούς και μουσεία με διεθνή φήμη. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και προσφέρει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης, φαγητού, διαμονής. Στην καρδιά της θα βρείτε τα πιο πολυτελή ιστορικά ξενοδοχεία, μικρά παλάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, σπα, καφέ-μπαρ με θέα την Ακρόπολη, μπαρ σε πισίνες και εξαιρετικά εστιατόρια με κουζίνες από όλο τον κόσμο. Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα που εκτείνεται μέχρι τον διάσημο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο θα μείνετε σε παραθαλάσσια θέρετρα πέντε αστέρων.

Θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης και όλα τα θαλάσσια σπορ, ενώ απέχετε λίγα μόλις χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Φρέσκο ψάρι, μενού από τη διεθνή κουζίνα με εκλεκτά κρασιά, μαγικά ηλιοβασιλέματα, μπαρ στις παραλίες και κλαμπ που δονούνται στο ρυθμό του καλοκαιριού και σας προσκαλούν να χορέψετε μέχρι το πρωί ξυπόλυτοι στην άμμο! Θάλασσα, ήλιος, αττικός ουρανός. Ένα ιδανικό σκηνικό διακοπών, που διαχρονικά κερδίζει τις εντυπώσεις.

athens-visit

7. Θεσσαλονίκη: Σαν μαγνήτης έλκει τους ανθρώπους κοντά της εδώ και αιώνες. Πρωταγωνιστεί στην ιστορία και τη ζωή της βόρειας Ελλάδας και των Βαλκανίων. Εδώ τα ψώνια, η διασκέδαση και το καλό φαγητό ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της απόλαυσης και οι επιλογές είναι αμέτρητες. Με θέα τον Θερμαϊκό, τον Λευκό Πύργο, το λιμάνι, την πλατεία Αριστοτέλους και την εσπλανάδα της Παλιάς Παραλίας, θα μείνετε σε φημισμένα πολυτελή ξενοδοχεία που στεγάζονται σε ιστορικά κτίρια και αναστηλωμένα νεοκλασικά, ή σε καινούργια κτίρια με ξεχωριστή αρχιτεκτονική.

Τα εξαιρετικά καφέ και εστιατόριά τους είναι γνωστά σε όλη την πόλη και αξίζει να τα επισκεφτείτε ακόμη και αν δεν μένετε σε ένα από αυτά. Art, boutique και business ξενοδοχεία, μεγάλα και σύγχρονα με υπηρεσίες σπα και άψογο σέρβις σας περιμένουν στο κέντρο και στα προάστια της πόλης.

8. Μεσσηνία: Μια γη ευλογημένη, με ατέλειωτα χιλιόμετρα παραλιών. Επιβλητικά κάστρα, ιστορικές πόλεις, νησάκια και βραχονησίδες, εύφορη γη γεμάτη ελαιώνες, υγροβιότοποι με σπάνια πουλιά. Εδώ η διαμονή γίνεται εμπειρία καθώς απολαμβάνετε μοναδική πολυτέλεια συνδυασμένη με την βιοκλιματική τεχνολογία, το σεβασμό προς τη φύση και την ανάδειξη της κληρονομιάς του τόπου. Γήπεδα γκολφ με θέα στη θάλασσα και μέσα στα δάση, για να χαίρεστε με τις ώρες το αγαπημένο σας σπορ. Βίλες με ιδιωτικές πισίνες, σουίτες με πρωτοποριακό ντιζάιν, υπερσύγχρονα σπα χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων με δεκάδες καινοτόμες θεραπείες για το σώμα και το πρόσωπο, εστιατόρια με κουζίνες από όλο τον κόσμο αλλά και αγνά τοπικά προϊόντα. Μπαρ σε πισίνες, παιδότοποι, υπέροχες βεράντες για να απολαμβάνετε το κοκτέιλ σας την ώρα του δειλινού. Ένας ξεχωριστός πολυτελής προορισμός, για ξεχωριστούς ανθρώπους.

9. Ρόδος: Στην παλιά πόλη της Ρόδου, την πόλη των Ιπποτών, κάθε μέρα θα ξεφυλλίζετε και μια διαφορετική σελίδα της ιστορίας. Μένοντας στα στιλάτα boutique ξενοδοχεία που φιλοξενεί, γίνεστε κάτοικός της, βιώνετε την ανεπανάληπτη ατμόσφαιρά της και βλέπετε τους μύθους να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας.

Στο Μανδράκι, μεγάλες πολυτελείς μονάδες που αντικρίζουν τη θάλασσα θα σας προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, πολυτελείς σουίτες, εστιατόρια, πισίνες και όλα τα θαλάσσια σπορ. Αλλά και λίγο μακρύτερα, στη διάσημη Λίνδο, στην Ιξιά, στο Φαληράκι, θα απολαύσετε τις υπέροχες παραλίες του νησιού μένοντας σε υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχεία και θέρετρα. Ένας κοσμοπολίτικος προορισμός με δεκάδες διαφορετικές επιλογές διαμονής που καλύπτουν όλα τα γούστα.

10. Αράχωβα: Ο πιο λαμπερός και κοσμοπολίτικος προορισμός του χειμώνα. Μια ανάσα από τους ιστορικούς Δελφούς, τον «ομφαλό της γης», αλλά και τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού. Αναμμένο τζάκι, εκλεκτά εδέσματα και κρασιά, σπα και γήπεδα τένις, εσωτερικές πισίνες με θέα στο βουνό και τα έλατα, πολυτελή σαλόνια και αίθουσες για να παίζετε τα αγαπημένα σας επιτραπέζια την ώρα που οι νιφάδες του χιονιού στολίζουν τα τοπία έξω από τα μεγάλα παράθυρα.

Στην πόλη της Αράχωβας, στο δρόμο που ενώνει την Αράχωβα με το Λιβάδι αλλά και στο ελατοσκέπαστο οροπέδιο του Λιβαδιού θα φιλοξενηθείτε σε πολυτελείς ξενώνες και boutique ξενοδοχεία που συνδυάζουν με τρόπο μοναδικό την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και διακόσμηση με το εκλεπτυσμένο κλασικό στυλ, ή το σύγχρονο ντιζάιν. Καθαρός αέρας, περπάτημα, ιππασία, περιπέτεια στα δάση του Παρνασσού, αλλά και διασκέδαση μέχρι το πρωί αφού τα εστιατόρια-μπαρ της Αράχωβας φημίζονται χρόνια τώρα για τις δυνατές εμπειρίες πολυτέλειας που προσφέρουν.

πηγή: Discover Greece