Η μεγάλη επιστροφή του πολυαγαπημένου μας master chef “Άκη”!!

Νέες συνταγές!

Με καινούργια επεισόδια του «Κάν’ το όπως ο Άκης» ………….επιστρέφει από αύριο και κάθε μεσημέρι στις 4.30 μ.μ. στο Mega ο πρώτος  Έλληνας master chef.

 
Νέες συνταγές!

O δημοφιλής μάγειρας δημιουργεί σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Στα νέα επεισόδια o Ακης συνεχίζει να φιλοξενεί και έναν επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του οικοδεσπότη. Η εβδομάδα ξεκινά αύριο (Δευτέρα) το μεσημέρι με την κουζίνα να γεμίζει υπέροχες μυρωδιές.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής μαγειρεύει πικάντικο κοτόπουλο με φρέσκα αρωματικά. Στη συνέχεια, η καλεσμένη του επεισοδίου, Ελένη Κάππα, ετοιμάζει μια σουφλοτυρόπιτα με κανταΐφι. Την Τρίτη σε πρώτο πλάνο έρχεται το ιδιαίτερα δημοφιλές ρύζι σε πρωτότυπη εκδοχή: Ο Ακης δημιουργεί ριζότο με γκοργκοντζόλα και σπαράγγια και αμέσως μετά ο καλεσμένος του, Μανόλης Καστανάκης, προτείνει μια διαφορετική αλμυρή πανακότα με πορτοκάλι.

Το επεισόδιο της Τετάρτης ξεκινά με μάθημα μαγειρικής πάνω σε ένα αγαπημένο υλικό σε κάθε ελληνικό σπίτι. Θα δούμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε σπιτικές πεντανόστιμες ταλιατέλες, τις οποίες στη συνέχεια ο σεφ προτείνει σε ιδιαίτερη συνταγή: Με καβούρι, τσίλι και τζίντζερ. Ο Λεωνίδας Κυριακόπουλος παίρνει στο δεύτερο μέρος της εκπομπής τη… σκυτάλη μαγειρεύοντας μοσχαρίσιο συκώτι με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια.

Το επεισόδιο του «Κάν’ το όπως ο Άκης» της Πέμπτης απευθύνεται στους κρεατοφάγους αλλά και στους λάτρεις των γλυκών. Το επεισόδιο ξεκινά με την Παρασκευή ενός χορταστικού meatball sandwich, το οποίο είναι εύκολο στην παρασκευή του και μπορεί να είναι το ιδανικό κολατσιό για ένα γρήγορο γεύμα στο γραφείο ή ένα χορταστικό βραδινό. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής η καλεσμένη Καίτη Φαρμάκη δημιουργεί μια λαχταριστή μους σοκολάτας με αβοκάντο και exotic green smoothie.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται γευστικά την Παρασκευή. Στο πρώτο μέρος της εκπομπής ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει λουκάνικα με πουρέ πατάτας σε μια διαφορετική εκδοχή από αυτή που γνωρίζουμε και στη συνέχεια ο καλεσμένος Ιωάννης Κωνσταντόπουλος προτείνει χοιρινό κότσι με μαύρη μπίρα.

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Όλες οι συνταγές του «Κάν’ το όπως ο Ακης» υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του Μεγάλου Καναλιού megatv.com και συγκεκριμένα στο micro site της επιτυχημένης εκπομπής μαγειρικής στην ενότητα «Συνταγές».

πηγή