Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΒΗΧΕΙ ….. Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο έξυπνη διαφήμιση κατά του καπνίσματος …. αξίζει να το δείτε…..(βίντεο)

Μία ξεχωριστή διαφήμιση που πραγματικά ξαφνιάζει όλους τους διερχόμενους  που καπνίζουν!!

Σας προειδοποιεί ότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία όχι μόνο τη δική σας αλλά και όσων βρίσκονται δίπλα σας. Δεν πρόκειται για κάποιον γιατρό αλλά για μια διαφημιστική πινακίδα στη Στοκχόλμη.

Πρόκειται, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της huffingtonpost.gr, για μια πινακίδα με την ασπρόμαυρη φωτογραφία ενός συνηθισμένου άνδρα, δεν ξαφνιάζει κανέναν από τους διερχόμενους, ωστόσο όλα αλλάζουν όταν κάποιος ή κάποιοι καπνιστές περνούν από το σημείο. Τότε ο εικονιζόμενος, ως παθητικός καπνιστής, διπλώνεται και αρχίζει να βήχει έντονα ξαφνιάζοντας τους καπνιστές που του το προκάλεσαν.

Όταν ο βήχας σταματά στην πινακίδα εμφανίζονται οι μάρκες διάφορων τσιχλών νικοτίνης. Επίσης προβάλλονται μηνύματα που αφορούν στη λήψη αποφάσεων με αφορμή το νέο έτος. «Ζήσε περισσότερο και πιο υγιή ζωή» γράφει ένα άλλο μήνυμα.
Η πινακίδα, η οποία είναι εξοπλισμένη με ειδικούς αισθητήρες για να συλλαμβάνει τον καπνό, έχει τοποθετηθεί σε πολυσύχναστο σημείο της Στοκχόλμης όπου έχει παρατηρηθεί ότι διέρχονται πολλοί καπνιστές.
Σημειώνεται ότι η Σουηδία έχει το μικρότερο ποσοστό καπνιστών στην Ευρώπη, μόλις ένα 13% σύμφωνα με στοιχεία του 2012.
Δείτε σχετικό βίντεο

πηγή: copy-paste.gr