Λευτέρης Πανταζής: μιλάει για το πρόβλημα της υγείας του, τις απόψεις του για τα νέα παιδιά των “talent shows” και η αντίδρασή του, για τις προκλητικές φωτο της κόρης του!! (βίντεο)

Τον Λευτέρη Πανταζή συνάντησε  στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera η κάμερα του Youweekly.gr και η Άννα Σαρηγιάννη, ο οποίος βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες της εβδομάδας ελληνικής μουσικής. Ανάμεσα σε πολλά ο τραγουδιστής είπε πως το τελευταίο διάστημα έχει αδυνατίσει, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. «Έπρεπε να χάσω κάποια κιλά. Έκανα μια αγωγή με τη βοήθεια του γιατρού μου γιατί αντιμετώπισα ένα θέμα με το ισχίο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά,  δηλώνοντας παράλληλα έτοιμος για έναν νέο έρωτα.

Μάλιστα δεν μπορούσε να μην πάρει θέση και στον ντόρο που έχει ξεσπάσει για τις προκλητικές φωτογραφίες που ανεβάζει η κόρη του Κόνι στο Instagram. «Δεν με πειράζει. Είναι μια καλλιτεχνική φωτογράφιση που κάνει μόνη της.Γιατί δεν ενοχλούνται και με την Beyonce;», ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε στο βίντεο τι είπε για τους τραγουδιστές που δοκιμάζουν την τύχη τους στο θέατρο αλλά και τα talent shows.

δείτε σχετικό βίντεο

 

πηγή: www.youweekly.gr