(βίντεο) Ματ μανικιούρ το υπέροχο, απλό – με στρας ή και swarovski …. για τις ξεχωριστές ημέρες των Χριστουγέννων και όχι μόνο!

Τα τελευταία χρόνια, το ματ μανικιούρ έχει αποτελέσει μια από τις κορυφαίες επιλογές στον τρόπο βαψίματος των νυχιών. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και άκρως εντυπωσιακό εφέ στα νύχια που τους δίνει άλλη όψη.

Πιο συγκεκριμένα, το ματ εφέ στο μανικιούρ είναι πιο ευδιάκριτο σε σκούρες αποχρώσεις, οι οποίες είναι ιδανικές για την εποχή του Φθινοπώρου, αλλά και του Χειμώνα. Και ιδιαίτερα τώρα που οι πιο σκούρες των σκούρων βερνικιών αποχρώσεις αποτελούν μια εκ των κορυφαίων τάσεων της εποχής, μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα και τα σχέδια δημιουργώντας εντυπωσιακά νύχια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Κάντε λοιπόν κανονικά το μανικιούρ σας χρησιμοποιώντας απλού τύπου μανό σε ότι χρώμα επιθυμείτε. Δημιουργήστε τα σχέδια που θέλετε, όπως για παράδειγμα negative space nails, μανικιούρ με glitter ή στολίστε τα νύχια σας με στρας και swarovski, ιδέες που αποτελούν κορυφαίες τάσεις στο μανικιούρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα . Και ολοκληρώστε το βάψιμο των νυχιών σας με το ματ εφέ.

Ο τρόπος για να δημιουργήσετε το ματ εφέ θέλει τη χρήση ενός ειδικού top coat που έχει αυτή την ιδιότητα, να κάνει δηλαδή το βερνίκι να δείχνει θαμπό και όχι λαμπερό, όπως κάνουν τα συνηθισμένα top coat.

Ωστόσο αν δεν έχετε matte top coat, μπορείτε να κάνετε το απλό σας – γυαλιστερό μανικιούρ ματ χρησιμοποιώντας τον ατμό.

Δείτε λοιπόν βήμα βήμα 5 υπέροχους τρόπους για ματ μανικιούρ και κάντε το μανικιούρ σας ξεχωριστό με μια απλή κίνηση!

πηγή: www.beautetinkyriaki.gr