Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγες μέρες ο Γιάννης Κότσιρας!!

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι ένας από εκείνους τους καλλιτέχνες που έχουν καταφέρει να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή.

Ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά κατά καιρούς για την προσωπική του ζωή. Ο τραγουδιστής φαίνεται ότι ξέρει να προστατεύει καλά τη ζωή του που δεν αφορά στην καλλιτεχνική του δράση κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες θα γίνει μπαμπάς, ωστόσο μέχρι τώρα η είδηση αυτή δεν είχε διαρρεύσει πουθενά!

Ο Γιάννης Κότσιρας μετά το διαζύγιό του βρήκε ξανά την ευτυχία στο πλευρά της Κατερίνας Πέρρου με την οποία σε λίγες ημέρες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

1616927

Η ιστορία του ζευγαριού ξεκίνησε περίπου πριν 2 χρόνια μετά το τέλος του γάμου του με την πρώην σύζυγό του Μαριλένα. Τότε ήρθε στη ζωή του η Κατερίνα η οποία είναι χαμηλών τόνων προσωπικότητα και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και οι από κοινού εμφανίσεις τους είναι πολύ σπάνιες.

kotsiras-perimenei-paidi_b2

Πριν ένα περίπου χρόνο ο τραγουδιστής είχε μιλήσει στην κάμερα του Πρωινό και είχε παραδεχτεί πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται είχε πει χαρακτηριστικά: «Ναι πάντα γράφουν πράγματα. Εγώ εύχομαι όλα αυτά που είπαν να γίνουν αληθινά… Μου αρέσει η οικογένεια, θέλω να κάνω οικογένεια και είμαι πάρα πολύ καλά σε αυτή την φάση της ζωής μου».

m_h_645_450

 

Πηγή: www.iefimerida.gr