Ο Γιώργος Τράγκας….. και το μπότοξ του!! (βίντεο) ….. τα λέει όλα χύμα!!

«Με έβαλαν 2,5 ώρες από κάτω σαν να ήμουν καμιά παλιά κοκότα…»
Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε εκφράσει την επιθυμία του αυτή από παλιότερα και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να κάνει κάτι για τον εαυτό του και να αισθανθεί ο ίδιος καλύτερα με τα σημάδια του χρόνου…
«Κυρίες και κύριοι σας ζητώ συγγνώμη για τις αξυρισιές μου. Στην ηλικία μου αποφάσισα, και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, να κάνω πρώτα λέιζερ, να βγάλω τις φωτοσκιάσεις και τις κηλίδες που είχα.
Τζόβενο είμαι, αλλά το θέμα είναι ότι είχα μια ανάγκη βελτιωτικής επέμβασης, όπως παλιά πηγαίναμε στο βουλκανιζατέρ.

Με έβαλαν 2,5 ώρες από κάτω σαν να ήμουν καμιά παλιά κοκότα, μου έβγαλαν με λέιζερ τα πάντα και μου είπαν κάτσε αξύριστος κάποιες μέρες γιατί αυτά πρέπει να κλείσουν και δεν πρέπει να τα βλέπει κι ο ήλιος αν και έχουμε Φεβρουάριο, γιατί κάνουν σκιάσεις μετά, κάνουν κηλίδες ξανά. Και στην συνέχεια κυρίες και κύριοι πρέπει να σας αποκαλύψω, γιατί με ξέρετε πολλά χρόνια… τζόβενο είμαι βέβαια, αλλά κλείνω πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά… πήγα και έκανα μπότοξ. Το πρώτο.

Πήγα και έκανα γιατί έβλεπα στο περιβάλλον μου κυρίες που πήγαιναν και έκαναν μπότοξ, κι έλεγα γιατί δεν μπορεί να πάει ένα αρσενικό να κάνει μπότοξ;

Τι το κακό έχει να φτιάξει κάπως τα μαγουλάκια του; Δεν λέω, Κλουνάτος είμαι, αλλά γιατί να μην γίνω πιο Κλούνει;» είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής στο Action24.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 πηγή: www.zappit.gr