Ο σέξι Κρητικός…. Στιβακτάκης ξαναχτυπά!!! φωτογραφίες

Ο Στιβακτάρης πρωταγωνιστής σε διαφήμιση!!!

Τον χειμώνα εν μία νυκτί ο Στάθης Στιβακτάκης έγινε πασίγνωστος στο πανελλήνιο χάρη σε φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο από συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών στην πλατεία Συντάγματος κι ο νέος αγαπημένος των γυναικών.

Κέρδισε τον τίτλο του σέξι Κρητικού, αλλά ξεκαθάρισε εξ αρχής πως δεν έχει όρεξη να παρατήσει τη δουλειά του και να ασχοληθεί με τη σόουμπιζ.

021215180611_1421

Όπως έδειξε η πράξη, το τήρησε αυτό που είπε και τώρα μετά από μια περίοδο που τον χάσαμε, ο Στιβακτάκης επιστρέφει δριμύτερος, πρωταγωνιστώντας σε διαφήμιση αγροτικών προϊόντων.

Τα γυρίσματα έγιναν σε καφετέρια της Γλυφάδας με συμπρωταγωνίστριά του στο σποτ την ηθοποιό Κατερίνα Δημητρόγλου.

Στην εφημερίδα Espresso η ίδια δήλωσε:

«Το γύρισμα έγινε προχθές, σε κρητική ταβέρνα στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με το σενάριο, εγώ και δύο φίλες μου έχουμε πάει για φαγητό και στο διπλανό τραπέζι κάθεται ο Στάθης τον οποίο φλερτάρουμε και σχολιάζουμε. Εκείνος, μόνος του, πίνει τις ρακές του και σπάει στη σαλάτα του ένα κρητικό παξιμάδι».

stathis-stivaktakis_m-1

Όσο για τον σέξι συμπρωταγωνιστή της δεν είχε παρά μόνο καλά λόγια να πει:

«Ο Στάθης Στιβακτάκης είναι ένα παιδί διαφορετικό, που ζει απλά και παραδοσιακά. Είναι πρωτόγονος άνθρωπος, απλός, ντόμπρος και καθαρός. Γι’ αυτό επελέγη και γι’ αυτό το σποτ. Τον συμπάθησα πολύ και διαπίστωσα, ευχάριστα, ότι η δημοσιότητα τον ξενίζει και δεν τον ενδιαφέρει. Στο γύρισμα είχε απορίες σαν μικρό παιδί. Είναι αληθινός!».

πηγή: http://www.womenonly.gr