Πάνω απ’ όλα .. ΜΑΝΑ!!

Η Kim Kardashian αγωνιά για το μωρό – Τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνης της;

kim-kardashian-pregnant

Η Kim Kardashian που διανύει την 36η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της μοιράστηκε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μέσα από το προσωπικό της blog. Κάτι έχει αγχώσει την Kim σε σχέση με τη γέννα και την υγεία του μωρού της.

«Γράφω σήμερα στο blog μου, ενώ είναι 4 το πρωί, και είμαι λίγο ανήσυχη για τον τοκετό μου μιας και μπήκα στην 36η εβδομάδα Έχω αγχωθεί γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα με τον πλακούντα και η τελευταία ανησυχία μου είναι ότι το μωρό μου βρίσκεται σε ισχιακή προβολή, που σημαίνει ότι είναι σε λάθος θέση για τον τοκετό. Το κεφάλι του εξακολουθεί να είναι ψηλά ενώ θα έπρεπε να είναι προς τα κάτω. Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχει γυρίσει από την 32η εβδομάδα. Έτσι, τώρα, θα πρέπει να ετοιμαστώ για καισαρική τομή. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα!» γράφει χαρακτηριστικά η διάσημη τηλεπερσόνα.

Και συνεχίζει: «Έμαθα ότι μια μαμά μπορεί να γεννήσει ένα μωρό με ισχιακή προβολή και αισθάνομαι τυχερή που ο γιατρός μου χειροπρακτικό μασάζ είναι ένας από τους λίγους γιατρούς που εξακολουθεί να το κάνει αυτό. Φανταστείτε πως δεν το διδάσκουν πια αυτό. Ο Paul ήταν ο γιατρός της μητέρας μου και αυτός που με έφερε στον κόσμο! Έτσι ξέρω ότι είμαι σε καλά χέρια!»

Η Kim Kardasian στο τέλος του κειμένου της μοιράστηκε και μερικές στιγμές που ζει με το μωράκι της. «Δεδομένου ότι το μωρό μου είναι αρκετά μεγάλο, άρχισα εντατικό χειροπρακτικό μασάζ με τον dr.Berlin. Έχω μάθει τόσα πολλά από μερικές συνεδρίες που έκανα μαζί του. Κάνω ό,τι μπορώ και προσπαθώ να γυρίσω το μωρό. Κάθομαι ανάποδα 3 φορές την ημέρα για 15 λεπτά. Του βάζω μουσική στη σωστή θέση (πάνω στην κοιλιά) και βάζω πάγο κοιλιά μου σε ορισμένα σημεία για να τον παρακινήσω να κουνηθεί. Άρχισα ακόμη και βελονισμό και καίω επάνω μου moxa (ένα βότανο) στο μικρό δάχτυλο του ποδιού μου κάθε μέρα! Έχω δοκιμάσει και την ύπνωση!», έγραψε.

πηγή