Ποια star επιθυμεί διακαώς ο Brad Pitt;

 Η Αντζελίνα έχει γίνει έξαλλη με το γεγονός αυτό..

Και αφού η Angelina ήρθε στην Ελλάδα, και έσπευσε σχεδόν όλος ο ελληνικός πληθυσμός να τη συναντήσει και φυσικά να την αγγίξει, η διάσημη ηθοποιός ξεπέρασε την αποθέωση και την αγάπη του κόσμου, και προσγειώθηκε ολίγον άγαρμπα στη σκληρή πραγματικότητα και μάλιστα εξαιτίας του Brad.

Που λέτε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος star, ο οποίος αναμένεται να συμμετάσχει και στο sequel της ταινίας World War Z, επιθυμεί διακαώς για το γυναικείο ρόλο την 23χρονη Cara Delevingne, η οποία ως γνωστόν εγκατέλειψε το modeling προκειμένου να αφιερωθεί στην υποκριτική.

TMM15CARADELIVIGNE1 955640b 95ae1

Παρόλα αυτά, και όπως όλα δείχνουν, η νεαρή star μάλλον δε θα ικανοποιήσει το θέλημα του Brad καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, οι πολλές υποχρεώσεις της δεν της επιτρέπουν αυτή τη στιγμή να αναλάβει τον ρόλο. Ο Brad βέβαια, συνεχίζει να πιέζει, καθώς τη θεωρεί ιδανική επιλογή, με την Angie να μην είναι και τόσο χαρούμενη για την εμμονή αυτή του συζύγου της.

Καλά ξεμπερδέματα να τους ευχηθούμε.

πηγή

 

Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/126190-i-itta-tis-angelina-jolie-poia-star-epithymei-diakaos-o-brad-pitt#ixzz44YJAneYq