Σφοδρή επίθεση του Γιάννη Ζουγανέλη προς τη Νάνα Μούσχουρη: Ήταν ένα ξενόδουλο άτομο.. που κοίταζε πάντοτε το συμφέρον της!! (βίντεο)

Έξω φρενών ο Γιάννης Ζουγανέλης με τη Νάνα Μούσχουρη: «Δεν ντρέπεται λιγάκι;»

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη για την Ελλάδα και τους Έλληνες έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Μετά την επίθεση που της έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Δεν ντρέπεται λιγάκι η Νανά Μούσχουρη; Εμένα αυτή η γυναίκα δεν μου άρεσε ποτέ σαν καλλιτέχνης, δεν μου είπε ποτέ τίποτα. Δεν μου είπε ποτέ τίποτα σαν αισθητική, δεν μου είπε ποτέ τίποτα σαν στάση -γιατί εγώ πιστεύω στον Έλληνα που ξέρει να υπερασπιστεί την πατρίδα του. Ήταν ένα ξενόδουλο άτομο, έγινε ευρωβουλευτής για να καρπωθεί η ίδια το όφελος και όχι η πατρίδα. Δεν έχει να μου πει τίποτα αυτή η γυναίκα. Έχει πει και άλλα αίσχη ότι οι Έλληνες είναι απολίτιστοι. Οι Έλληνες έχουν πρόβλημα πολιτισμού αλλά απολίτιστοι δεν είναι. Η Νάνα Μούσχουρη θα πρέπει να σεβαστεί αυτό που της έχει συμβεί από την ελληνική μουσική καταρχήν και να κοιτάξει να υπερασπιστεί την πατρίδα και όχι τον εαυτό της» είπε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

 

πηγή