Τέλος η σχέση του «MR 4.000» Γιάννη Σπαλιάρα με τη σέξι γυμνάστρια Ζωή Τζανή … κι ο λόγος ….

Έβαλε στόχο να πιάσει τις “5.οοο”…..

Χώρισε ο «Μίστερ 4.000». Η σχέση του Γιάννη Σπαλιάρα με τη σέξι γυμνάστρια Ζωή Τζάνη ανήκει στο παρελθόν. Το γεγονός επιβεβαίωσε στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον του γνωστού μοντέλου, κάνοντας λόγο για μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, που ήταν μαζί περίπου ενάμιση χρόνο, καβγάδιζε συχνά το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος που τροφοδοτούσε αυτούς τους καβγάδες λέγεται πως είχε να κάνει με τη ζήλια της Ζωής για τον αγαπημένο της.

Μπορεί ο Σπαλιάρας να μην της έδινε αφορμές, ωστόσο το «αμαρτωλό» παρελθόν του με τις 4.000 κατακτήσεις, σε συνδυασμό με τις αιθέριες υπάρξεις που τον περιτριγυρίζουν συνεχώς, σαν τις μέλισσες, σε πλαζ στη Βούλα, όπου δραστηριοποιείται φέτος επιχειρηματικά, έκαναν συχνά πυκνά τη Ζωή… μπαρούτι! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τσακώνονται οι δυο τους, κάτι που κούρασε κάποια στιγμή τον Γιάννη.

Το γύρισμα με την Παπαγγελή

Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν ένα τηλεοπτικό γύρισμα του μοντέλου με τη γοητευτική συνάδελφό του Ελλη Παπαγγελή. Η Ζωή του ζήτησε να τον συνοδεύσει και ακόμη ένας καβγάς ανάμεσά τους έφερε τη ρήξη.

Όπως μας μετέφερε πηγή από το περιβάλλον του, ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει στενοχωρηθεί πολύ για τον χωρισμό, καθώς πίστευε πως η σχέση του με τη Ζωή θα είχε σοβαρή εξέλιξη.

Άλλωστε εκείνη δεν είχε δείξει δείγματα ζήλιας στην αρχή της σχέσης τους. Απεναντίας, όταν ο καλός της είχε κάνει την περιβόητη δήλωση για τις 4.000, γελούσε μαζί του με όλα αυτά που γράφονταν στα social media. Κρίμα…

πηγή