Όμορφες ιδέες για τον στολισμό του εορταστικού τραπεζιού των Χριστουγέννων!!

Το εορταστικό τραπέζι είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλους όταν πλησιάσουν αυτές οι Γιορτινές μέρες. Στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ταιριάζει η όμορφη υπερβολή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καλό σερβίτσιο σας και τα κρυστάλλινα ποτήρια σας.

                                          *****************************************************

Πάμε να δούμε όμορφες ιδέες πως μπορείτε εύκολα να στολίσετε το εορταστικό σας τραπέζι.

  • Για να έχει επιτυχία το εορταστικό σας τραπέζι πρέπει πρώτα από όλα να έχετε κατά νου τον αριθμό των ατόμων και των πιάτων, έτσι ώστε να έχετε μια γενική ιδέα και εικόνα για τον χώρο που θα καταλαμβάνει ο στολισμός σας.
  • Διαλέξτε μονοχρωμία ή διχρωμία και ακολουθήστε τη σε όλη την διακόσμηση του τραπεζιού σας π.χ χρυσό μαζί με ασημένιο, μπλε με χρυσό, χρυσό με κόκκινο, κόκκινο με πράσινο ή οποιοδήποτε άλλος συνδυασμός σας αρέσει.

stolismos_mple 

  • Εκτός από την επιφάνεια του τραπεζιού μπορείτε να στολίσετε τις καρέκλες σας με εντυπωσιακούς φιόγκους στην πλάτη, με την βοήθεια κορδελών στα ίδια χρώματα με το στολισμό του τραπεζιού σας.

stolismos_karekles

stolismos_kareklas

  • Κρεμάστε στολίδια από τα φωτιστικά της τραπεζαρίας.

stolismos_Stolidia

stolismos_stolidi

  • Μπορείτε να στολίσετε το κέντρο του τραπεζιού τοποθετώντας όμορφες συνθέσεις από φρέσκα λουλούδια ή εντυπωσιακά κεριά. Μη ξεχνάτε ότι τα κεριά μπορούν να δώσουν μια πάρα πολύ ζεστή όψη σε ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

stolismos_keria

stolismos_keri

  • Τέλος το στοιχείο της έκπληξης είναι κάτι που πρέπει να φροντίσετε ώστε να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διακοσμήστε το κάθε πιάτο με ένα μικρό δωράκι, θα δώσει σε όλους μεγάλη χαρά.

stolismos_dwro

stolismos_dwroo

πηγή: likequeen.gr