Το πιάτο της ημέρας

Μυστικά από μεγάλους μάγειρες… για το πιο ζουμερό και νόστιμο μπιφτέκι (“8” εκπληκτικές συνταγές !!!!)

Μάθετε ποια μέρη του κρέατος είναι ιδανικά για κιμά!! «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από…

φαγητό θρακιώτικο

(βίντεο και συνταγή) ….”Λαχανιά” … η Θρακιώτικη σπεσιαλιτέ!!

Η «λαχανιά» είναι κυρίως σπεσιαλιτέ του Έβρου και τη συνήθιζαν οι Έλληνες πρόσφυγες από την Αδριανούπολη.

Τι μαγειρεύουν (τα σπεσιαλιτέ) το Δεκαπενταύγουστο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας!!

Δεκαπενταύγουστος, «το Πάσχα του καλοκαιριού», ο μήνας της Παναγίας, των πανηγυριών, των εθίμων, αλλά και του καλού φαγητού.