Τραγανός μπακαλιάρος που κάνει “κρατς” στο δάγκωμά του…… μάθε το μυστικό της επιτυχίας!!

Μπακαλιάρος τραγανός.…. με σκορδαλιά ή με τραγανές τηγανητές πατάτες…. ένα πιάτο που απογειώνει τον ουρανίσκο!!!

Για να θεωρηθεί πετυχημένος όμως ο μπακαλιάρος πρέπει να έχει αφράτη και ταυτόχρονα τραγανή κρούστα- να κάνει αυτό το χαρακτηριστικό ”κρατς” την ώρα που θα τον δαγκώσεις.

Πώς θα το πετύχεις αυτό;

Το μυστικό βρίσκεται στο ψυγείο σου, συγκεκριμένα σε ένα κουτάκι σόδας, ναι αυτής που πίνεις για να χωνέψεις το φαΐ.

Το μόνο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να ετοιμάσεις το κουρκούτι, στο οποίο θα βουτήξεις τον μπακαλιάρο πριν τον τηγανίσεις, με σόδα αντί για νερό, έτσι θα πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Φρόντισε μόνο το κουρκούτι να μην είναι πολύ νερουλό ή πολύ πηχτό για καλύψεις σωστά το ψάρι.

…….. καλή επιτυχία και καλοφάγωτο!!!!!

πηγή: www.ladylike.gr
  • Nana

    Έχετε δημοσιεύσει φωτογραφία της δικής μου συνταγής από την σελίδα μου, χωρίς την άδειά μου. Να την αφαιρέσετε άμεσα!
    https://cookeatup.com/mpakaliaros-skordalia-me-tragano-kourkouti/

    • Aimilia Letta

      Αν λέτε για την φωτογραφία την κάτω κάτω την πήρα απο την google όπως και την απο πάνω όχι απο εσάς..
      https://goo.gl/images/XNCFBE (κάτω φώτο)
      https://goo.gl/images/rdxiJB (πάνω φώτο)

      • Nana

        Πολύ καλά κάνατε και αντικαταστήσατε τις φωτογραφίες. Όσον αφορά τις καινούριες ας ασχοληθούν αυτοί που τους ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα γιατί δεν νομίζω να έχετε κάποια γραπτή άδεια από αυτούς όπως δεν είχατε και από μένα.

        • Aimilia Letta

          κυρία Νανά ,γνωρίζω πάρα πολύ καλά τους κανόνες περί πνευματικής ιδιοκτησίας και δεν χρησιμοποίησα εξ΄αρχής τις δικές σας φωτογραφίες για αυτό και σας παρέθεσα τα λινκς από όπου τα πήρα.. Αν έβαζα την δικιά σας φωτογραφία θα είχε επάνω στην φωτογραφία και το λογότυπο σας.. όπως έχει η παρακάτω (η οποία δεν χρησιμοποιείται στο άρθρο επαναλαμβάνω) .. https://uploads.disquscdn.com/images/f2aa4f152c050281fb70107390590364dac5a5c6e3f378fcc02f62ea5f2e392e.png