Αυτό το κόλπο… είναι εγγύηση 100% ότι το κρέας σου θα είναι απίστευτα μαλακό!!

Το δοκιμάσαμε και είχε 100% επιτυχία.

Αυτό είναι που λένε… θα λιώνει στο στόμα σου!!!

Τα κρέατα είναι συνήθως αρκετά σκληρά από τη φύση τους.

Για να το κάνεις πιο μαλακό το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ακτινίδιο.

Κόψε το ακτινίδιο στη μέση και με το μισό πέρνα το κρέας σου από τη μία και από την άλλη μεριά.

Μία φορά είναι αρκετή για να γίνει απίστευτα μαλακό. Έπειτα ψησ’το κανονικά όπως συνήθως.

Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

πηγή:  piraeuspress.gr

  • Costas Daskalakis

    Ή μπορείτε να το αλέσετε σε ένα μπλέντερ και να το μαρινάρετε.