Σε ποιο δάκτυλο σ’αρέσει να φοράς τα δακτυλίδια…..???? μάθε τι σημαίνει!!

Οι γυναίκες αγαπούν πολύ τα κοσμήματα. Πολλές έχουν φετίχ τα δακτυλίδια και υπάρχει μεγάλη γκάμα στυλ για να διαλέξουν. Σαν κομμάτι της μόδας, φοράμε δακτυλίδια σε διαφορετικά δάκτυλα, ανάλογα το δακτυλίδι. Έχετε όμως αναρωτηθεί γιατί οι βέρες φοριούνται στον παράμεσο σε διαφορετικές κουλτούρες; Μήπως σημαίνει κάτι το να φοράμε δακτυλίδια σε συγκεκριμένα δάκτυλα; Η απάντηση είναι ναι.

Παρακάτω θα βρείτε την ερμηνεία για κάθε δάκτυλο και το συνδυασμό με ιδανικές πέτρες

Αντίχειρας

Ο αντίχειρας συμβολίζει τη θέληση του ανθρώπου και είναι το πιο ανεξάρτητο από όλα τα δάκτυλά μας. Συνδέεται με τον ανώτερο εαυτό ενός ατόμου. Έχεις υψηλή θέληση και αντοχή να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ζωής. Ιδανικές πέτρες στο δακτυλίδι του αντίχειρα είναι το ρουμπίνι και ο λυχνίτης.

 Δείκτης

Ο δείκτης αντιπροσωπεύει της εξουσία, ηγεσία και φιλοδοξία. Αυτό το δάκτυλο αντιπροσωπεύει επίσης μια συγκεκριμένη δύναμη. Αυτό ήταν προφανές στην αρχαιότητα, όπου οι πανίσχυροι βασιλιάδες φορούσαν δακτυλίδια σε αυτό το δάκτυλο. Ιδανικές πέτρες για το δείκτη είναι το μπλε τοπάζι και ο αμέθυστος.

Μεσαίος

Ο μέσος αντιπροσωπεύει την ατομική προσωπικότητα του καθενός, και σχετίζεται με το σκοπό μας στη ζωή. Συμβολίζει μια ισορροπημένη ζωή. Φορώντας ένα δακτυλίδι σε αυτό το δάκτυλο, θα σε βοηθήσει να προσθέσεις ισορροπία στη ζωή σου. Ιδανικές πέτρες για τον μεσαίο είναι ο χαλαζίας και το χρώμα κοραλλί.

Παράμεσος

Είναι το τέταρτο δάκτυλο. Αυτό το δάκτυλο στο αριστερό χέρι έχει μια σύνδεση με την καρδιά. Για αυτό πολλοί βάζουν τη βέρα τους εκεί. Επίσης, αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητα. Φορώντας ένα δακτυλίδι σε αυτό το δάκτυλο στο δεξί χέρι, θα σε βοηθούσε να γίνεις πιο αισιόδοξος για τη ζωή σου. Ιδανικές πέτρες για τον παράμεσο είναι ο νεφρίτης και η φεγγαρόπετρα.

Το μικρό δάκτυλο

Αντιπροσωπεύει ό,τι αφορά τις σχέσεις. Σε αντίθεση με τον αντίχειρα, έχει να κάνει με τις αλληλεπιδράσεις μας με τον έξω κόσμο. Αντιπροσωπεύει τη συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους. Αν φορέσεις εκεί ένα δακτυλίδι θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τη σχέση σου, ιδιαίτερα μέσα στο γάμο, και επίσης να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Ιδανικές πέτρες για το μικρό δάκτυλο είναι το κεχριμπάρι και ο κίτρινος χαλαζίας.

Πιστεύεται ότι για έναν δεξιόχειρα, το αριστερό χέρι είναι το δοτικό με το οποίο δίνουμε ενέργεια και το δεξί είναι το ενεργό με το οποίο παίρνουμε ενέργεια. Το αριστερό μέρος του εγκεφάλου το οποίο είναι υπεύθυνο για τη λογική, ελέγχει το δεξί χέρι. Οπότε, το να φοράμε δακτυλίδια στο δεξί χέρι μπορεί να δηλώνει ότι έχουμε λογική και ελεγχόμενη σκέψη. Το δεξί μέρος του εγκεφάλου ελέγχει το αριστερό χέρι, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη δημιουργικότητα οπότε φορώντας δακτυλίδια σε αυτό το χέρι συμβολίζει τη δημιουργική μας πλευρά.

πηγή: www.juniorsclub.gr