Έξυπνος τρόπος για να κάνετε τις τηγανιτές πατάτες σας, τραγανές …. χωρίς να καούν και να μαυρίσουν!!

Σίγουρα με το πιο κάτω  tip…. οι πατάτες σας θα γίνουν τραγανές, λαχταριστές και ξεχωριστές!!

[box type=”shadow” ]Αφού καθαρίσουμε και κόψουμε τις πατάτες, τις βυθίζουμε για μισή με μία ώρα μέσα σε ένα μπολ με νερό και λεμόνι. Κατόπιν τις σουρώνουμε και πριν τις ρίξουμε στο τηγάνι, ρίχνουμε  λίγο αλατάκι και είναι έτοιμες για τηγάνισμα![/box]

Έτσι απλά και χωρίς καμία ταλαιπωρία το πιάτο μας θα ενθουσιάσει όλους τους λάτρεις τις τηγανιτής πατάτας!!

πηγή: spirossoulis.com