Έγκυος ξανά; Η Μενεγάκη πάει για να χαρίσει γιο στον σύντροφό της Μάκη.

Η Ελένη πάει φουλ για πέμπτο μωρό!

Αν μάλιστα είναι και αγόρι, ακόμη καλύτερα. Μπορεί η Μενεγάκη να απόλαυσε, την περίοδο των Χριστουγέννων, τις εξωτικές διακοπές της μαζί με τον άντρα της ζωής της και τα τρία της μεγάλα παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια, όμως το μυαλό της βρισκόταν και στην επόμενη μέρα της ζωής της.

Η νέα χρονιά μπαίνει με τον ιδανικό τρόπο για τη , που θέλει σαν τρελή να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά της και να κάνει το καλύτερο δώρο στον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο. Ποιο είναι αυτό; Να του χαρίσει ένα γιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η επιθυμία είναι κοινή και το ζευγάρι συζήτησε πολύ πριν πάρει την απόφασή του.

“Η επιμονή της Ελένης ήταν τέτοια που διέλυσε κάθε αμφιβολία του Μάκη και οι δυο τους βάζουν μπρος για ένα ακόμη μωρό”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο “YES!” . Όλα δείχνουν ότι το 2016 θα τους χτυπήσει -ξανά- την πόρτα ο πελαργός και η Μενεγάκη “πετάει” στον έβδομο ουρανό, παρά τις διαψεύσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό μπροστά στις κάμερες.

Η αποκάλυψη

“Περιμένω ένα ακόμη μωρό από τον Μάκη”, είπε στους πολύ στενούς συνεργάτες της μεταξύ σοβαρού και αστείου μετά το τέλος των γυρισμάτων για τις μαγνητοσκοπημένες εκπομπές την περίοδο των γιορτών, αλλά εκείνοι -που την ξέρουν άλλωστε πολύ καλύτερα από τον καθένα- κατάλαβαν ότι η Ελένη, πίσω από τα γέλια της, μιλούσε πολύ σοβαρά. “Η απόφαση είναι ειλημμένη και μην αποκλείετε με το που μπει η νέα χρονιά να σκάσει και η βόμβα”, συμπλήρωσε με νόημα η ίδια πηγή στο περιοδικό μας. “Τέτοια είναι η λαχτάρα της”.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Μενεγάκη “ψάχνεται” πολύ τελευταία με τα θέματα εγκυμοσύνης και μέσα από την εκπομπή της, θέλοντας να είναι κι εκείνη απόλυτα σίγουρη για το πέμπτο μωρό της. Αυτό που της κίνησε την περιέργεια ήταν η κρυοσυντήρηση των ωαρίων και η δυνατότητα που δίνεται να κάνει παιδί όποτε θέλει με τη συγκεκριμένη μέθοδο.

πηγή