Έξυπνο!!! γυμνάζεσαι στο λεωφορείο κατά την διαδρομή σου προς τη δουλειά.

Γνωστό γυμναστήριο του Λονδίνου αναλαμβάνει να τοποθετήσει ειδικά λεωφορεία, ώστε οι επιβάτες του να γυμνάζονται κατά τη διαδρομή τους προς τη δουλειά. Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα!

Οι φρενώδεις ρυθμοί ζωής στις μεγαλουπόλεις καθώς και ο “κενός” χρόνος που μπορεί να περάσει κανείς στο λεωφορείο – αν δεν σερφάρει στο κινητό ή αν δε ρίχνει ένα γρήγορο ύπνο προτού φτάσει στη δουλειά, ενέπνευσαν μια μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων στο Λονδίνο να μετατρέψουν τα λεωφορεία σε “κινούμενα” γυμναστήρια. Η εταιρία 1Rebel είχε την ιδέα να ξεκινήσει τα Ride2Rebel – όπως ονομάζονται τα εν λόγω γυμναστήρια – λεωφορεία, με πολλές διαδρομές σε ολόκληρο το Λονδίνο, αρχικά τοποθετώντας ποδήλατα για spinning, καθρέφτες και δυνατή μουσική, απευθυνόμενα αυστηρά στα μέλη των γυμναστηρίων τους. Οι διαδρομές, μάλιστα, θα καταλήγουν όλες στα γυμναστήρια, στην περίπτωση που ο “επιβάτης” θέλει να συνεχίσει την προπόνησή του εκεί ή να ετοιμαστεί για τη δουλειά – αν δεν έχει κατέβει νωρίτερα.

Ο James Balfour, ένας από τους ιδρυτές του 1Rebel, είπε στο Stylist.co.uk: “Ο χρόνος στο Λονδίνο είναι πολύτιμος. Πολλοί δυσκολεύονται να συνδυάσουν δουλειά με γυμναστήριο, ενώ πολλοί που πάνε με το ποδήλατο στο γραφείο, έχουν να αντιμετωπίσουν τις άσχημες βρετανικές καιρικές συνθήκες”.

πηγή