Δεσποινίς Διευθυντής

Η πρώτη μέρα επιστροφής του στο γραφείο έπειτα από απουσία στη βόρεια Ελλάδα για δουλειές, εξελίσσεται για έναν φιλόδοξο αλλά και δανδή νεαρό υπομηχανικό, γεμάτη εκπλήξεις. Συναντά την όμορφη διευθύντριά του και, μη γνωρίζοντας την ιδιότητά της, αρχίζει να την φλερτάρει. Εκείνη, αντιδρά αρνητικά και τον επαναφέρει “άγαρμπα” στην τάξη, καθώς πρόκειται για μια κοπέλα με βαθιά συντηρητικές αρχές.

Η Λίλα Βασιλείου, άρτι αποφοιτήσασα πολιτικός μηχανικός, αναλαμβάνει μια εξαιρετικά σοβαρή θέση, αυτή της διεύθυνσης μιας τεχνικής εταιρείας. Στην αρχή βλέπει τους άντρες ως συναδέλφους μόνο, αλλά μετά από κάποια μαθήματα της εξαδέλφης της Αθηνάς καταλαβαίνει ότι είναι και όμορφη γυναίκα. Σ’ ένα πάρτι, λοιπόν, όπου συναντά τον Αλέκο, έναν απλό υπομηχανικό στην εταιρεία, ο οποίος όμως της αρέσει σαν άντρας, πίνει λίγο παραπάνω και κάνει διάφορες τρέλες, προκειμένου να την προσέξει ο νεαρός. Εκείνος εκπλήσσεται, βέβαια, αλλά δεν αργεί να καταλάβει τις επιθυμίες της προϊσταμένης του και να ανταποκριθεί.

Σκηνοθεσία: Δημοπουλος Ντινος
Σενάριο: Γιαλαμας Ασημακης, Πρετεντερης Κωστας

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λίλη Παπαγιάννη, Ελένη Ζαφειρίου, Δημήτρης Νικολαΐδης, Νίτσα Μαρούδα, Γιάννης Βογιατζής, Κώστας Καρράς, Περικλής Χριστοφορίδης, Άγγελος Αντωνόπουλος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Έρρικα Μπρόγιερ, Μαργαρίτα Μπρόγιερ, Κατερίνα Γώγου, Κίμων Δημόπουλος, Θάνος Μαρτίνος, Ελένη Μαυρομμάτη