…… η εξαφάνιση του Στάθη Ψάλτη οφείλεται σε σοβαρό !!! λόγο υγείας…..

Ευχόμαστε περαστικά στον Στάθη Ψάλτη και γρήγορα πάλι να πατήσει το πόδι του στη σκηνή!!

Έντονες φήμες κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για την υγεία του Στάθη Ψάλτη.

Εδώ και ενάμιση μήνα απέχει από κάθε δημόσια εμφάνιση και τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν στις 17 Ιανουαρίου στην πρεμιέρα του έργου «Δεσποινίς Μαργαρίτα», με αποτέλεσμα να πληθαίνουν οι πληροφορίες που προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο, που λένε ότι «ο Ψάλτης δεν είναι καλά και κάνει ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς του συμβαίνει».

Ο Ψάλτης πρωταγωνιστούσε στην επιθεώρηση «Όλοι μαζί… τη φάγαμε» και έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το θίασο. Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο θίασος βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα και εκεί, σύμφωνα με την Espresso ο Στάθης Ψάλτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε νοσοκομείο της πόλης.

«Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που διέγνωσαν» είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος που συμμετείχε στο θίασο.

Όπως ανέφερε στις 8 Φεβρουαρίου το e-ptolemeos, οι γιατροί στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο είχαν συστήσει στον Στάθη Ψάλτη να παραμείνει για ανάπαυση και θεραπεία , αλλά ο ηθοποιός δεν ήθελε να αναβάλει τις παραστάσεις του θιάσου και με ευθύνη του αποφάσισε να φύγει.

Επίσης, γνωστή ηθοποιός υποστήριξε ότι πρόσφατα έλαβε μήνυμα στο κινητό της από συνάδελφό της, σύμφωνα με το οποίο αναφέρει ότι «η εξαφάνιση του Στάθη Ψάλτη οφείλεται σε σοβαρό λόγο υγείας».

πηγή: newpost.gr