Καβγάς και ξεκατίνιασμα στην εκπομπή Mega με Μία

Χαμός έγινε στην πρωινή εκπομπή του Mega, καθώς σημειώθηκε θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ακούστηκαν απίστευτα σχόλια για τη μεταγραφή του Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1 αλλά και για τον χωρισμό του Σεφερλή με την Έλενα Τσαβαλιά.

Ο Μάρκος αναφέρθηκε στον αέρα του «MEGA με ΜΙΑ» για τη μεταγραφή του Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1 που συζητιέται το τελευταίο διάστημα και ακολούθησε πρωτοφανής καβγάς ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. Ο μεν Δημήτρης Ουγγαρέζος θεώρησε ότι στο πρωινό του MEGA δεν θα έπρεπε να συζητηθεί κάτι τέτοιο εφόσον υπάρχει ενεργό συμβόλαιο του παρουσιαστή και ο δε Μάρκος «πατώντας» στην ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στο Ougachallenge που είχε προβληθεί μόλις, η οποία ανέφερε πως ο καλύτερος παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ισχυρίστηκε πως στην εκπομπή τα λένε όλα.

Διαβάστε τον απίστευτο διάλογο

Σεφερλής: Νομίζω ότι δεν είναι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου που έχει εξελιχθεί στη showbiz τόσα χρόνια, είναι και άλλος άνθρωπος. Και μιλάω για την είδηση που έχει σκάσει τα τελευταία μερόνυχτα, την μεταγραφή του Δημήτρη στον ΑΝΤ1 για την οποία δεν έχουμε μιλήσει. Τι ρεπορτάζ κάνεις; Έχει βουίξει ο τόπος εδώ πέρα. Εγώ χάρηκα ιδιαίτερα, πραγματικά για τη μεταγραφή στον ΑΝΤ1.

Ουγγαρέζος: Είμαι στο MEGA κανονικά. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Υπάρχει ενεργό συμβόλαιο, τι να συζητήσουμε; Να συζητάω στον αέρα της εκπομπής από την οποία πληρώνομαι για το τι θα κάνω τον επόμενο μήνα αν θα κάνω.

Σεφερλής: Στον αέρα του πρωινού ακούμε διάφορα. Εδώ ακούσαμε ότι ο καλύτερος παρουσιαστής είναι ο Λιάγκας του άλλου πρωινού, όχι ότι μας πείραξε. Στον αέρα του πρωινού βγαίνει οτιδήποτε. Εγώ παραδέχομαι ότι ο Λιάγκας είναι ο καλύτερος.

Ουγγαρέζος: Από τους καλεσμένους μπορεί να βγει οτιδήποτε. Από εμάς είναι το θέμα τι βγαίνει.

Σεφερλής: Δε το λέω για κακό.

Ουγγαρέζος: Εγώ το εκλαμβάνω ως κακό. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα σε καμία περίπτωση. Είμαι στο MEGA.

Σεφερλής: Εγώ πάντως χαίρομαι ειλικρινά για την εξέλιξη αυτή. Όταν παίζει η είδηση και γράφεται παντού.

Ουγγαρέζος: Τι λες ρε Μάρκο! Παίζεται η είδηση ότι είσαι χωρισμένος με την Έλενα, θα κάτσουμε να συζητήσουμε αυτό το πράγμα;

Κάπου εκεί έπεσαν διαφημίσεις για να… ηρεμήσουν τα πνεύματα.

http://www.newsbeast.gr/media/arthro/827642/xekatiniasma-seferli-ouggarezou-ston-aera-tou-mega