Ο Πανταζής στα δικαστήρια… δείτε ποιος τον σέρνει στα δικαστήρια και για ποιο λόγο!!

Ένα καλό πήγε να κάνει ο Λευτέρης Πανταζής, που τον έβαλε όμως σε δικαστικές περιπέτειες. Που να το φανταζόταν τότε ο τραγουδιστής που είπε το «ναι» στο συνθέτη Νίκο Μανδαράκη που του ζήτησε να ερμηνεύσει ένα τραγούδι με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το «Χαμόγελο του παιδιού» ότι θα τον έσερνε στα δικαστήρια.

Πυρ και μανία έγινε πριν από δύο εβδομάδες, όταν στα χέρια του Λευτέρη Πανταζή έφτασε η κλήση να παρευρεθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών όπου θα εκδικαζόντουσαν οι τρεις αγωγές που κατέθεσε ο δημιουργός του τραγουδιού, κατά του Λευτέρη Πανταζή, της δισκογραφικής του εταιρίας «Heaven», αλλά και αυτής που ανταπάντησε ο τραγουδιστής στον μουσικοσυνθέτη. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συνέβη όλο αυτό. Εγώ ένα καλό πήγα να κάνω και βρέθηκαν να μου ζητάνε τώρα 50.000 ευρώ» δήλωσε στην «Α» ο Λευτέρης Πανταζής μη κρύβοντας τη δυσαρέσκειά του και την αγανάκτησή του.

Το μπέρδεμα που έγινε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Espresso, θέλησε να εξηγήσει στο δικαστήριο ο μάνατζερ του Λευτέρη Πανταζή, Θεόδωρος Μακρίδης.

«Όλα άρχισαν όταν ο Μανδαράκης επικοινώνησε με τον Πανταζή προτείνοντάς του να συμμετέχει σε έναν δίσκο για το Χαμόγελο, λέγοντας ένα τραγούδι. Θα ήταν 12 τραγούδια με 12 επώνυμους καλλιτέχνες. Του ζήτησε να στείλει το τραγούδι να το ακούσει. Πράγματι το έστειλε και ο Πανταζής το έφτιαξε με δικά του έξοδα όλο. Πρόκειται για το «Αν με δείτε, να της πείτε». Τελικά το cd φτιάχτηκε με 6 τραγούδια και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Αφού πέρασε ένας χρόνος, τον πήρε ο Πανταζής και του λέει: «Να το βάλω στο cd μου, να βοηθήσουμε και το Χαμόγελο» και εκείνος δέχτηκε. » δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας υπεράσπισης του τραγουδιστή. Όπως τονίζει ο Λευτέρης Πανταζής: «Ήμουν ο παραγωγός του τραγουδιού, το όνομά μου ως δημιουργός υπήρχε παντού, πλήρωσα και το βίντεοκλιπ, στο οποίο ο κόσμος βλέπει και τον αριθμό τραπέζης, ώστε όποιος θέλει να συμβάλλει στο έργο του Χαμόγελου! Ήμουν εντάξει σε όσα συμφωνήσαμε. Δεν πήγα να κάνω κακό αντιθέτως καλό θεώρησα πως έκανα.»….

πηγή:  www.irafina.gr