Συστατικά
- 3 αυγά
 - 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (δύο συσκευασίες)
 - 200 γρ. φέτα τριμμένη
 - 200 γρ. κασέρι τριμμένο
 - 200 γρ. νερό
 - 300 γρ. αλεύρι
 - 10 κουταλιές ελαιόλαδο
 - 100 γρ. γάλα
 - 3 κουταλιές βούτυρο για το ταψί
 
Οδηγίες
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
 - Σε ένα μπολ χτυπάμε τα 2 αυγά με το γιαούρτι και το νερό.
 - Προσθέτετε την μισή φέτα, το κασέρι, το μισό ελαιόλαδο, το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά να γίνει ένας παχύρευστος χυλός.
 - Αν ο χυλός είναι αραιός, προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμη.
 - Βουτυρώνουμε ένα μεγάλο ταψί φούρνου το ζεσταίνουμε καλά στον φούρνο να κάψει και αδειάζουμε μέσα το χυλό.
 - Τον απλώνουμε σε όλο το ταψί σε μία λεπτή επιφάνεια περίπου δύο εκατοστά πάχος.
 - Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γάλα, με το υπόλοιπο τυρί, το αυγό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και απλώνουμε αυτό το μείγμα σε όλη την πίτα φροντίζοντας να πάει παντού.
 - Χαμηλώνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε την πίτα στη μεσαία σχάρα του φούρνου για 40 περίπου λεπτά.
 - Την βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν την σερβίρουμε.
 

πηγή: http://www.e-daily.gr