Ποια χαρακτηριστικά ανδρικής προσωπικότητας ελκύουν τις γυναίκες!!..

Οι γυναίκες γοητεύονται περισσότερο από τα χαρακτηριστικά του άνδρα που έχουν διάρκεια, όπως η γενναιοδωρία, περισσότερο από τα παροδικά, όπως το να έχει χρήματα.

Έρευνα από το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου σε 800 άτομα που έπαιξαν –σε συνεργασία με κάποιον άλλο- ένα online παιχνίδι με χρήματα, έδειξε ότι οι παίκτες έτειναν να επιλέγουν για συνεργάτες τους, ανθρώπους που στα περασμένα παιχνίδια φαίνονταν να έχουν υπάρξει δίκαιοι και όχι τσιγκούνηδες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα χαρακτηριστικά των ανδρών που ελκύουν τις γυναίκες είναι η καλοσύνη, η γενναιοδωρία και η ευγένια, περισσότερο από το να είναι πλούσιος ένας άνδρας.

bigstock Attractive young casual caucas 84806042

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για το ποιες γυναίκες επιλέγουν οι άνδρες για συντρόφους αλλά και για το ποιους ανθρώπους επιλέγουμε για φίλους ή/και συνεργάτες.

Όπως φαίνεται από την έρευνα, οι άνθρωποι θεωρούμε ότι τα καλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας δεν χάνονται ότι κι αν συμβεί, σε αντίθεση με τα χρήματα, που μπορεί να χαθούν κάποια στιγμή.

Οι ειδικοί εικάζουν ότι αυτό έχει να κάνει με εξελικτικούς λόγους, κανείς δηλαδή δεν θέλει να μοιράζεται τη ζωή του με κάποιον τσιγκούνη, αλλά με κάποιον που θα έχει τη διάθεση να είναι γενναιόδωρος.

πηγή: www.onmed.gr