Στο Βεάκειο: Συναυλία Φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την αφιλοκερδή συμμετοχή των Τσακνή, Μηλιώκα & Ζιώγαλα.

Συναυλία Φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει την Παρασκευή 27 Μαΐου, με τον Διονύση Τσακνή, τον Γιάννη Μιλιώκα και τον Νίκο Ζιώγαλα στο Βεάκειο θέατρο το πρώτο ιντερνετικό ραδιόφωνο για ΑΜΕΑ το stekiradio.gr

H προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει και γίνεται από το www.ticket365.gr

Μετά από 5 χρόνια η παράσταση που ομόφωνα κοινό και κριτικοί, την χαρακτήρισαν σαν την μεγάλη επιτυχία του 2011 θα επαναληφθεί και αυτό το καλοκαίρι για περιορισμένο αριθμό συναυλιών, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Χιλιάδες κόσμου προσήλθαν στις συναυλίες για να τραγουδήσουν, να θυμηθούν, να ταξιδέψουν, να ξεχάσουν και να γελάσουν… σε μια σκληρή και άδικη για την πατρίδα μας εποχή. Ένα εκρηκτικό μείγμα γερόλυκων με νέους μουσικούς και όποιος αντέξει.

Μαζί τους τα τελευταία χρόνια είναι η Βιολέτα Ίκαρη, μια νέα, πολύ ταλαντούχα κι ανερχόμενη τραγουδοποιός. Ένα είναι σίγουρο. Τα αγαπημένα τραγούδια έχουν λόγο ύπαρξης και είναι παντός καιρού.

Την συναυλία θα ανοίξει η Σοφία Τ. με την μπάντα της, νεαρά παιδιά, σχολείου με επιρροές από το παλιό καλό κλασσικό-έντεχνο ροκ αλλά με πολλές πινελιές του σύγχρονου ρεπερτορίου.

Αυτή τη φορά η συναυλία θα παρουσιαστεί στο ΒΕΑΚΕΙΟ την Παρασκευή 27 Μαΐου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του σωματείου “Steki radio” το πρώτο ραδιόφωνο για ΑΜΕΑ!

ώρα έναρξης 21:30 (αυστηρά) οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

τιμή 10,00 €

προπώληση 8,00 €

Άνεργοι-ΑμΕΑ 8,00 € και στο ταμείο.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από την www.ticket365.gr

Οι καλλιτέχνες και οι μουσικοί θα συμμετέχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑ..ΖΕΙ…

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Περικλής Λορίδας

Διοργανωτής: www.stekiradio.gr

πηγή