Υλικά για 4 άτομα
- 200 γρ. μυζήθρα κομμένη σε κυβάκια
- 4 κ.σ. βούτυρο ανάλατο
- 1 κ.σ. αλεύρι από καλαμπόκι
- 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 4 κ.σ. νερό
- 1 πρέζα καυτερό μπούκοβο
Εκτέλεση
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τη μυζήθρα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα δύο αλεύρια με το νερό και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το σαγανάκι μέχρι να χυλώσει το τυρί και να ψηθεί καλά το αλεύρι.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με μπούκοβο.
Eυχαριστούμε τον κ. Έκτορα Μποτρίνι για την συνταγή του
Πηγή: www.newsbeast.gr