Το ξέρατε ότι η Disney ήθελε να απολύσει τον Johnny Depp από τους “Πειρατές της Καραϊβικής”; (βίντεο)

.. μάθετε τους λόγους!!

Πόσο διαφορετικοί θα ήταν οι Πειρατές της Καραϊβικής, εάν δεν πρωταγωνιστούσε ο Johnny Depp; Θα μπορούσε μάλιστα να μην είναι απλά ένα ρητορικό ερώτημα, εάν όντως η Disney τον είχε απολύσει στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας.

Άνθρωποι της εταιρίας που παρακολουθούσαν τα γυρίσματα δεν συμφωνούσαν με την εκκεντρική του εμφάνιση και ερμηνεία, η οποία -όπως πολλές φορές έχει πει και ο ίδιος- βασίστηκε στον Keith Richards.

“Δεν μπορούσαν να καταλάβουν αυτό που έκανα. Σε σημείο μάλιστα να θέλουν να με απολύσουν. Δεν κατανοούσαν τον χαρακτήρα. Ήθελαν μάλιστα να μεταγλωττίσουν την ταινία στην αρχή.”, ενώ γλίτωσε την απόλυση μετά από τη συνομιλία του με έναν από τους υπευθύνους της εταιρίας, λέγοντάς του “Έχεις δίκιο, πρέπει να με απολύσεις, αλλά θα με αποζημιώσεις για τον χρόνο μου”.

Τελικά αυτό δε συνέβη ποτέ και πλέον ο ρόλος του Johnny Depp ως του εκκεντρικού, μέθυσου, αλλά πανέξυπνου πειρατή Jack Sparrow αποτελεί μία από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του. Μάλιστα, ο ρόλος αυτός του χάρισε υποψηφιότητα στα βραβεία Όσκαρ του 2003, ενώ στην Disney πολλά κέρδη.

πηγή