Υπέροχο χαμόγελο με κατάλευκα δόντια ….. το μυστικό φλούδα μπανάνας!!

Λευκά δόντια με φυσικό τρόπο; Τι θα έλεγες αν χρησιμοποιούσες μία… μπανανόφλουδα;

Γιατί μία μπανανόφλουδα θα μπορούσε να κάνει τα δόντια σου πιο λευκά; Η απάντηση βρίσκεται στα μεταλλικά στοιχεία που έχει (κάλιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο), τα οποία βοηθούν στη λεύκανση των δοντιών.

Όταν, λοιπόν, τρίψεις μία μπανανόφλουδα στα δόντια σου, τα μεταλλικά στοιχεία απορροφούνται και το χαμόγελο σου γίνεται ακόμα πιο φωτεινό!

Επιπλέον, μιας και μιλάμε για λευκά δόντια με φυσικό τρόπο, η μπανανόφλουδα είναι ευαίσθητη πάνω στα δόντια – δηλαδή δεν θα είναι τόσο «σκληρή» όπως τα περισσότερα λευκαντικά δοντιών.  Κι αφού έμαθες γιατί έχει αποτέλεσμα, σειρά έχει να δεις πώς γίνεται.

Το how to για λευκά δόντια με φυσικό τρόπο και μία μπανανόφλουδα

1. Πάρε μία μπανανόφλουδα ώριμης μπανάνας. Αν η μπανανόφλουδα είναι μαύρη έχει χάσει τα περισσότερα μεταλλικά στοιχεία.
2. Πάρε τη μία λωρίδα της μπανανόφλουδας. Δεν χρειάζεσαι ολόκληρη τη μπανανόφλουδα για μία χρήση. Το καλύτερο θα ήταν να τρίψεις τη μπανανόφλουδα από το κάτω μέρος της προς τα πάνω, γιατί εκεί μένει περισσότερη ινώδης ψίχα.
3. Tρίψε τη μπανανόφλουδα στα πάνω και κάτω δόντια, μέχρι να έχουν καλυφθεί εντελώς από την «πάστα» της μπανάνας. Άφησε τη έτσι για περίπου 10 λεπτά, προσπαθώντας παράλληλα να διατηρείς το στόμα σου ανοιχτό και τα χείλη σου μακριά από τα δόντια. Σίγουρα δεν πρόκειται για μία υπέροχη στάση, αλλά τα 10 λεπτά θα τελειώσουν πριν το καταλάβεις.
4. Μετά τα 10 λεπτά, βούρτσισε τα δόντια σου κανονικά, μέχρι να φύγει εντελώς η μπανάνα. Επανάλαβε 1 φορά την ημέρα για 2 εβδομάδες.

πηγή: www.shape.gr