Φεύγει το σκούρο smokey eye…. και έρχεται αυτή τη σεζόν το μπορντό και οι σκούρες αποχρώσεις του ροζ!!

Υπάρχουν κάποια στιλ μακιγιάζ που έχουν συνδεθεί άμεσα με τους κρύους μήνες του χειμώνα. Το Smokey eye και τα πολύ σκούρα κραγιόν είναι τα βασικά και –αν μας ρωτάτε- είναι απολύτως λογικό, αφού καμία δεν θέλει να «τρέχει» μαύρη σκιά στο πρόσωπό της όταν έξω έχει 40 βαθμούς.

Με το φθινόπωρο να είναι πλέον εδώ όμως, έχει έρθει και πάλι η στιγμή που μπορείτε να «παίξετε» με τις αγαπημένες σας σκούρες σκιές στα βραδινά σας μακιγιάζ. Αν είστε από εκείνες που λατρεύουν τα smokey eyes όμως θα πρέπει να μάθετε πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο στιλ που είναι hot φέτος.

Δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που εφαρμόζετε τις σκιές, ούτε με το blending –  απλώς αλλάζουν τα χρώματα γιατί αυτή τη σεζόν η τάση θέλει να χρησιμοποιείτε μπορντό και σκούρες ροζ αποχρώσεις.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη τάση είχε κάνει την εμφάνισή της από πέρσι, αλλά φέτος αναμένεται να είναι η χρονιά της.

Μην σας τρομάζουν τα πιο ανοιχτά και ιδιαίτερα αυτά χρώματα, αφού εκτός του ότι κολακεύουν απίστευτα τα μάτια, μπορούν να συνδυαστούν και με πιο σκούρα κραγιόν για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις βραδινές σας εξόδους.

Τι λέτε, θα το τολμήσετε;
πηγή: www.instyle.gr