Φούστορον με φρέσκα κρεμμύδια…. παραδοσιακό φαγητό από τον Πόντο!!

Εντυπωσιακή στο πιάτο, υπέροχη σε νοστιμιά…  δοκιμάστε τη και δεν θα το μετανιώσετε ….

τα φρέσκα κρεμμυδάκια της δίνουν την όψη της πίτας και την υπέροχη γεύση!!!!

[box type=”success” ]Παραδοσιακή Ποντιακή Ομελέτα[/box]

ΥΛΙΚA
  • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ.σ. καλαμποκάλευρο
  • 4 αυγά
  • ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αλατίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν.
  2. Τα στύβουμε με τα χέρια μας για να φύγουν όλα τα υγρά.
  3. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια αφού τα πασπαλίσουμε με το αλεύρι.
  4. Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά και τα αδειάζουμε πάνω στα κρεμμυδάκια.
  5. Όταν ροδίσει από την μια πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη. Η ομελέτα μας είναι έτοιμη.

Καλή σας όρεξη!

πηγή: http://www.pontos-news.gr