Δυνατή καλοκαιρινή, μουσική παρέα στις 15-6-2017 στο θέατρο βράχων!!!

«Ένας κόσμος τραγούδια» όπου ξεναγοί είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Λένα Αλκαίου και ο Δημήτρης Κανέλλος έχει αφετηρία το Θέατρο Βράχων.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Λένα Αλκαίου και ο Δημήτρης Κανέλλος μας καλωσορίζουν σε μία μουσική παράσταση με τραγούδια που έχουν σηματοδοτήσει την ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου.

Ένας κόσμος τραγούδια και η πιο δυνατή καλοκαιρινή, μουσική, παρέα είναι εδώ. Μία παρέα που την ενώνουν σπουδαία κοινά σημεία. Το πάθος, ο σεβασμός και η αγάπη για τα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία και η απροσποίητη, αυθεντική και δυνατή ερμηνεία.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες φωνές που γέννησε η ελληνική δισκογραφία, την σπουδαιότητα της οποίας είχαν παραδεχτεί με δημόσιες αναφορές τους τόσο ο Στέλιος Καζαντζίδης όσο και ο Στράτος Διονυσίου, εισπράττει σε κάθε του εμφάνιση την απόλυτη αποδοχή και αγάπη του κοινού. Μία ανεπιτήδευτη φωνή, με εσωτερική ευαισθησία και σαρωτική ερμηνευτική δύναμη, που είναι ικανή να ερμηνεύσει όσο λίγοι σύγχρονοι ερμηνευτές, τα μεγάλα λαϊκά μας τραγούδια και να αποδώσει στο μέγιστο το συναίσθημά τους.

 Η Λένα Αλκαίου μέσα από μία αξιοζήλευτη πορεία στο ελληνικό τραγούδι, τόσο δισκογραφικά με  σπουδαίους έλληνες δημιουργούς όσο και με συνεργασίες  με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού αλλά και με άξιους τραγουδιστές της γενιάς της, παραμένει άμεση, προσιτή και ανθρώπινη  και μας πείθει με τη δική της αλήθεια, τη φωνή της. Με ήθος και ευαισθησία έχει ερμηνεύσει σπουδαία τραγούδια και με την δύναμη και την εκφραστικότητα της ερμηνείας της, καταφέρνει να ενώνει το κοινό σε μία παρέα, με μία ψυχή.

Ο Δημήτρης Κανέλλος είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής.  Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως η Γλυκερία, η Ελένη Βιτάλη, η Πίτσα Παπαδοπούλου ενώ κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Φώντα Λάδη» με τραγούδια του Μάνου Λοΐζου και του Δημήτρη Λάγιου,  σε στίχους του Φώντα Λάδη.  Σημαντική ήταν επίσης και η παρουσία του στο «Rising Star» όπου απέσπασε πολύ καλές κριτικές τόσο από τους κριτές της επιτροπής όσο και από το κοινό.

Στη συναυλία συμμετέχουν φιλικά η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Κούκα και ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Στη μουσική παράσταση «Ένας κόσμος τραγούδια», έργα συνθετών όπως ο Στ. Κουγιουμτζής, ο Μ. Πλέσσας, ο Γ. Σπανός, ο Στ. Ξαρχάκος, ο Μ. Θεοδωράκης, ο Μ. Τόκας, ο Μ. Λοΐζος, ο Άκης Πάνου και τίτλοι όπως το «Κάπου νυχτώνει», «Η ζωή μου όλη»,  «Γυάλινος Κόσμος», «Έβαλε ο Θεός σημάδι», «Μ΄ ένα παράπονο» θα σμίξουν με το «Ίχνος» της Λένας και το «Μα πού να πάω»  του Θέμη.

Για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, με μια εξαμελή ορχήστρα και υπό την διεύθυνση του Νίκου Κούρου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Λένα Αλκαίου και ο Δημήτρης Κανέλλος είναι οι οικοδεσπότες μας , στον γιορτινό κόσμο των τραγουδιών, εκεί που η νύχτα μυρίζει γιασεμί…!

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».