Το μιούζικαλ «Cabaret» στο Θέατρο Παλλάς…

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα το μιούζικαλ «Cabaret» στο Θέατρο Παλλάς. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ο Τάκης Ζαχαράτος ως Κομπέρ και η Τάμτα ως Σάλι Μπόολους.

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ Cabaret σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά, αφού η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε 8 χρυσά αγαλματίδια κι έκανε το Cabaret πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.

To Cabaret θα παρουσιαστεί σε παραγωγή Θεατρικών Σκηνών, σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη σε μια υπερπαραγωγή ενάντια σε συμβάσεις, γεμάτη σαγήνη, έρωτα, εκκεντρικότητα, χορό και πολλή μουσική!

Χώρος ονείρου ή εφιάλτη, εικόνα παρακμής ή διέξοδος, τόπος αμφισβήτησης ή διασκέδασης το Cabaret θα μείνει ριζωμένο για πάντα στη μνήμη των Θεατών.

Βερολίνο, 1930. Στη σκιά του ναζισμού ένα υπόγειο Καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας. Όλα τα πρόσωπα του έργου ζουν την προσωπική τους ιστορία, συνδεδεμένη με την ιστορία της εποχής. Στο κέντρο της πλοκής, η ιστορία της νεαρής performer Σάλλυ Μπόουλς, που εμπλέκεται συναισθηματικά μ’ έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο.

Σε παράλληλο επίπεδο κινείται η σχέση ενός ζευγαριού, της Φροιλάιν Σνάιντερ με τον Χερ Σουλτζ. Πάνω σε όλους αυτούς και στην ιστορία της εποχής  που σηματοδοτεί την παρακμή της Δημοκρατίας στη Βαϊμάρη πέφτει η σχολιαστική ματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ.

Πρωταγωνιστούν επίσης: Κατερίνα Διδασκάλου, Τάσος Νούσιας, Βασίλης Μπισμπίκης, Ευθύμης Ζησάκης, Δήμητρα Λημνιού. . Μαζί τους οι Δημήτρης Γαλάνης, Έλενα Μεντζέλου, Ελευθερία Παρασκευά και 12μελής θίασος.

Συμμετέχει 10μελής ζωντανή ορχήστρα υπό την Διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης
Χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Στίχοι: Αφροδίτη Μάνου
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Άγγελος Μέντης
Διεύθυνση Ορχήστρας – Ενορχήστρωση: Αλέξιος Πρίφτης
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δήμητρα Καρακωνσταντή
Διεύθυνση Επικοινωνίας : Μαργαρίτα Δρούτσα

Εισιτήρια από 10€

Viva.gr

4-28 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Παλλάς

Τετάρτη και Κυριακή: 19:00

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21:00

 

πηγή: www.4moms.gr