Στέλιος Διονυσίου …. τα καινούργια τραγούδια του και το μυστικό του πως έχασε 20 κιλά!! (βίντεο)

Ο Στέλιος Διονυσίου αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 20 ολόκληρα κιλά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ακολούθησε την μέθοδο του βελονισμού και κατάφερε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

“Ακολούθησα μία θεραπεία που σου κόβεται η πείνα και μία δίαιτα αρκετά αυστηρή… Τώρα είμαι στην περίοδο συντήρησης -κάνω βέβαια που και που τις παρασπονδίες μου γιατί δεν μπορώ συνέχεια να στερούμαι χωρίς διάλειμμα- και θα συνεχίσω μετά τις 20 Απριλίου που θέλω να χάσω επιπλέον 10 κιλά.”

“Ξεκίνησα τη δίαιτα για να διώξω από πάνω μου το πάχος, ανέκαθεν ήμουν παχουλός. Η ζωή μου μετά την απώλεια των κιλών έχει αλλάξει αρκετά. Ήταν ναι μεν μία δύσκολη απόφαση μέχρι να το αποφασίσω , αλλά έπρεπε να νιώσω φυσιολογικός άνθρωπος να περπατάω χωρίς να λαχανιάζω, να σκύβω για να δέσω τα κορδόνια. Μου έδωσε απίστευτη ενέργεια στη δουλειά μου -πετάω πάνω στην πίστα- αλλά και στην προσωπική μου ζωή που μέχρι πρότινος ακόμα και στο sex δυσκολευόμουνα… Είπα θα αλλάξω και άλλαξα.”

Τέλος αποκάλυψε πως πηγή έμπνευσης για αυτόν αποτέλεσε ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος μάλιστα του σύστησε και την βελονίστρια.

Ο Στέλιος Διονυσίου κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες την νέα του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Καλή σου τύχη“.

Ο νέος δίσκος του τραγουδιστή είναι σε μουσική του Θάνου Γεωργούλα και στίχους του Σταύρου Γαλανάκη.

10 γνήσια λαϊκά ακούσματα περιλαμβάνονται στο άλμπουμ το οποίο πρέπει να υπάρχει στη δισκοθήκη των φανατικών του είδους.

Μάλιστα η παρουσίαση του δίσκου πραγματοποιήθηκε στο “Περιβόλι του Ουρανού“.

Την βραδιά παρουσίασε η Νατάσα Ράγιου και τον ερμηνευτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Μίμης Πλέσσας μετά της συζύγου του Λουκίλας Καρέρ, ο Γιώργος Χατζηνάσιος μετά της συζύγου του Μαρίας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Άγγελος Διονυσίου, η Ραλλία Χρηστίδου, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Λευτέρης Κιντάτος και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες – δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες του ναυτιλιακού χώρου.

Ο νέος δίσκος του Στέλιου Διονυσίου κυκλοφορεί από την Heaven music.

Άκουσέ τον:

Στέλιος Διονυσίου – Καλή σου τύχη

πηγή: www.getgreekmusic.gr