(βίντεο) Αυτό είναι το ύψος που έχουν πολλοί “γνωστοί” celebrities από την ελληνική showbiz… και ας φαίνονται όλοι πανύψηλοι!!!

Βίσση - Βανδή

Τους βλέπετε και τις θαυμάζετε από τις οθόνες των τηλεοράσεων και των laptop σας.

Πολλές φορές σας φαίνονται τουλάχιστον δίμετροι και πάντως εντυπωσιακοί, ωστόσο… Ποια είναι η πραγματικότητα; Και κατά πόσο απέχει των εντυπώσεων που δημιουργεί η μικρή οθόνη και τα social media;

Στην εκπομπή «Summergram» παρουσιάστηκε αναλυτικό ρεπορτάζ για τα πραγματικά ύψη των Ελλήνων celebrities, και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Η Ελευθερία Ελευθερίου μετά βίας φτάνει το 1,60, όσο και η Αποστολία Ζώη. Η Άννα Βίσση φτάνει μόλις το 1,63! Η Λάουρα Νάργες είναι 1,65, ενώ η Πέγκυ Ζήνα δεν ξεπερνά το 1,57. Στο άλλο άκρο η Άννα Μαρία-Παπαχαραλάμπους, αλλά και η Θέλξη, με 1,83 και 1,84 αντιστοίχως, βλέπουν τον κόσμο από πολύ ψηλότερα, ενώ η Κάτια Ζυγούλη ακολουθεί με 1,78.

Όσο για τους άντρες;

Οι πιο κοντοί είναι οι Αντώνης Κανάκης και Αντώνης Ρέμος 1,70, όπως και ο Stan. Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι 1,85, και ο Χρήστος Χολίδης λίγο πάνω από 1,90. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επίσης φτάνει το 1,90, και ο Γιώργος Καπουτζίδης 1,84.

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

πηγή: www.athensmagazine.gr