Έρχεται το Tap Strap ……. πληκτρολόγιο που φοριέται!! (δείτε σχετικό βίντεο)

Η ιδέα πίσω από την εφεύρεση του Tap Strap είναι να δίνει σε όποιον το φορά τη δυνατότητα να πληκτρολογεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια. 

Μπορεί η ύπαρξη ενός πλήρους πληκτρολογίου να θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ για όσους θέλουν να εκτελούν επαγγελματικές εργασίες με την ηλεκτρονική τους συσκευή, αλλά η ιδέα των δημιουργών του Tap Strap είναι να επιτρέψουν ακόμα και στις μικρότερου μεγέθους συσκευές να γίνουν επαγγελματικά εργαλεία. Το Tap Strap είναι από μαλακό υλικό και μπορεί να το προσαρμόσει κανείς στα δάχτυλά του. Έπειτα, μπορεί να πατά πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια έχει μπροστά του.

Το Tap Strap αναγνωρίζει τις κινήσεις των δαχτύλων και μέσω σύνδεσης Bluetooth, οι λέξεις σχηματίζονται στην οθόνη ενός smartphone. Κάθε δάχτυλο αντιστοιχεί σε ένα φωνήεν, ενώ οι συνδυασμοί δαχτύλων δημιουργούν άλλα γράμματα και σύμβολα. Το Tap Strap συνοδεύεται από μία εφαρμογή για να μάθει κανείς να το χρησιμοποιεί. Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα το πόσο γρήγορα θα μπορεί να γίνει η πληκτρολόγηση με το Tap Strap, αλλά η αρχή της λειτουργίας του είναι ενδιαφέρουσα και θα μπορούσε να βρει εφαρμογή στην καθημερινή επαφή με τις smart συσκευές μας.

Το Bloomberg αναφέρει ότι μέχρι τα τέλη του έτους, το Tap Strap θα είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

πηγή: www.pestaola.gr

πηγή video: www.tapwithus.com