Αποκαλύψεις Έλληνα τραγουδιστή και οι προτιμήσεις του ; !

«Πιτσιρικάς, ήμουν με γυναίκες μεγαλύτερες κατά δέκα χρόνια. Τώρα προτιμώ πολύ μικρότερες»

 

Όλη την αλήθεια της προσωπικής του ζωής αποκαλύπτει πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής.

Δεν είναι άλλος από τον Λάμπη Λιβιεράτο ο οποίος αποκαλύπτει όλα όσα του έχει μάθει η ζωή μέχρι τώρα, τις ευκαιρίες που του έχει δώσει αλλά και το κατά πόσο ήταν έτοιμος πιτσιρικάς να διαχειριστεί την επιτυχία που γνώρισε.

Τι σου έχει μάθει η ζωή μέχρι τώρα;

«Ό,τι προχωράει μόνο μπροστά. Δεν γυρνάει ποτέ πίσω. Σου δίνει ευκαιρίες. Μέχρι τρεις όμως. Μετά έχει να ασχοληθεί με άλλους».

Σε ποια ευκαιρία είσαι τώρα;

«Η πρώτη μου δόθηκε όταν ξεκίνησα. Συνεργάστηκα με πολύ μεγάλα ονόματα της μουσικής. Η δεύτερη ήταν με το μαγαζί που άνοιξα τότε. Τώρα είμαι στην τρίτη και τελευταία».

Ξεκίνησες την καριέρα σου στην ηλικία των 22 χρόνων. Ήσουν έτοιμος να τη διαχειριστείς;

«Ωρίμασα πολύ πιο γρήγορα. Είχα και σεξουαλικές εμπειρίες από μικρός, από δεκατεσσάρων χρόνων. Όταν έχεις επαφή με γυναίκες από μικρός, ωριμάζεις. Πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ώριμες και πολύ πιο εξελιγμένες από τους άντρες και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είχα την ευκαιρία να τις γνωρίσω από μικρός. Οι περισσότερες ήταν μεγαλύτερες μου. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, είχα την τάση να είμαι με γυναίκες μεγαλύτερες κατά δέκα χρόνια από μένα. Τώρα που μεγάλωσα, προτιμώ να είναι δέκα -μη σου πω και είκοσι- χρόνια μικρότερες».

Κρύβει ένα είδος παρανομίας να είσαι τόσο νέος και να έχεις σχέση με μεγαλύτερες;

«Το απαγορευμένο είναι λατρεμένο. Το λέω και στη σκηνή. Τα καλύτερα πράγματα γίνονται στα κρυφά και όχι στα φανερά».

πηγή