Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει στον φακό και μας δείχνει το νέο της piercing (φωτογραφία)

Για άλλη μια φορά η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H παρουσιάστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Μπαλί, όπου αποφάσισε να περάσει ένα μέρος του καλοκαιριού της. H Ελεονώρα ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την παραμονή της εκεί. Οι στιγμές χαλάρωσης, το καλό φαγητό και φυσικά το… surf δεν έλειπαν από το πρόγραμμα της.

Φορώντας τα εντυπωσιακά μαγιό που κυκλοφόρησε – eleonorameletibycrool- και έχοντας την σανίδα της, ήταν η πιο ελκυστική παρουσία που δάμασε τα κύματα! Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της που μας αποδεικνύει γι’ άλλη μια φορά το πόσο τολμηρή είναι!

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ελεονώρα ποζάρει με το νέο της σκουλαρίκι! Η παρουσιάστρια έβαλε κόσμημα στην μύτη. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Jewelry… What a wonderful way to keep memories alive»! Αν κρίνουμε από αυτό που έγραψε, προφανώς και θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θέλησε να αγοράσει κάτι που θα της θυμίζει πολλά!

image.ashx

πηγή: www.protothema.gr