Κλαίει το νεογέννητο μωράκι…. δείτε τον “μαγικό” τρόπο για να σταματήσει το κλάμα!! (βίντεο)

Ένας παιδίατρος από τη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια έχει ανακαλύψει τον τρόπο να κάνει τα ανήσυχα νεογέννητα μωρά να σταματήσουν να κλαίνε αμέσως. Ο παιδίατρος Robert Hamilton δημιούργησε ένα βίντεο που υπόσχεται να προσφέρει την ηρεμία στους νέους γονείς, που έχουν μόλις αποκτήσει μωρό και δεν ξέρουν πως να χειριστούν το κλάμα του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

perierga.gr - Ο "μαγικός" τρόπος για να σταματήσει το νεογέννητο να κλαίει

Ο ίδιος εξηγεί την απλή τεχνική που καθησυχάζει τα μωρά και τα ανακουφίζει, σύμφωνα με την οποία τοποθετεί τα χέρια του μωρού λυγισμένα στο στήθος και με το ένα του χέρι στηρίζει το πιγούνι, ενώ με το άλλο το κρατάει από τα οπίσθια. Ο γιατρός μετακινεί το μωρό και το κουνά ελαφρώς, με αποτέλεσμα να σταματά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, την ίδια τεχνική δοκιμάζει σε ακόμη δυο μωρά, έχοντας παρόμοια αποτελέσματα.

Στο τέλος το βίντεο ο παιδίατρος εξηγεί πως η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να ακολουθηθεί από τους γονείς, όταν τα μωρά τους είναι ανήσυχα και κλαίνε για τους τρεις πρώτους μήνες της ζωής τους. Ενώ, ξεκαθαρίζει πως αν το μωρό δεν σταματήσει να κλαίει, τότε είτε πεινάει, είτε δεν αισθάνεται καλά.

πηγή: perierga.gr