Ο Καρβέλας κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του!

Η δικαστική διαμάχη του συνθέτη με το κανάλι E και ο κίνδυνος να χάσει την περιουσία του!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του συνθέτη Νίκου Καρβέλα και του τηλεοπτικού σταθμού Ε, που άρχισε μετά τον καβγά του πρώτου με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του καναλιού Μένιο Φουρθιώτη κατά τη διάρκεια του σόου «Star Academy».

Σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, αφού το κανάλι έχει στραφεί κατά του Νίκου Καρβέλα ζητώντας με ασφαλιστικά μέτρα τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του, ενώ ο συνθέτης και τραγουδιστής έχει κάνει αίτηση αναστολής εκτέλεσης.

Το κανάλι φαίνεται ότι προσπαθεί να επιτύχει τη μη μεταβολή της περιουσίας του τραγουδιστή μέχρι τη συζήτηση και την έκδοση απόφασης επί της κύριας αγωγής, ενώ οι δύο αιτήσεις αναμένεται να συνεκδικαστούν.

Οι ατάκες

Ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο μερών ξεκίνησε όταν ο Νίκος Καρβέλας αποκάλυψε στον αέρα του «Star Academy» ότι του ήρθε εξώδικο, καθώς στην προηγούμενη εκπομπή δεν μιλούσε αρκετά.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, που -όπως φάνηκε- δεν ήθελε να ακουστεί όλο αυτό στον αέρα, απάντησε στον κριτή του σόου. Η ατάκα «δεν ξέρεις να μιλάς ελληνικά» του γνωστού καλλιτέχνη κορύφωσε την ένταση και ακολούθησε χαοτικός διάλογος με ατάκες «δηλητήριο».

Στη συνέχεια στα χέρια του τραγουδιστή έφτασε μια αγωγή-μαμούθ από το κανάλι, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 26 Ιουνίου εκδόθηκε διαταγή πληρωμής, με την οποία η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε., ως ιδιοκτήτρια του Epsilon, στρεφόταν κατά του Νίκου Καρβέλα για µη τήρηση των όρων και, κατ’ επέκταση, της συνεργασίας του µε το «Star Academy».

Το Epsilon είχε καταγγείλει τη συνεργασία µε τον συνθέτη και ζητούσε από τον ίδιο αλλά και από όσους εγγυήθηκαν τη συνεργασία µαζί του (δηλαδή, την εταιρία καλλιτεχνικών παραγωγών Vanillia ΕΠΕ, στην οποία εµπλέκονται ως βασικός µέτοχος η Αννα Βίσση και ως νόµιµος εκπρόσωπος η αδερφή της, Νίκη Βίσση) τη ρήτρα των 500.000 ευρώ και για την περαιτέρω ζηµιά που υπέστη το κανάλι, ύψους 2.500.000 ευρώ.

πηγή: www.newsmusic.gr