Παρασκευή… προετοιμασία για ένα ταξίδι διασκέδασης στο κέντρο της πόλης!

Από το Μεξικό και την Ινδία, μέχρι την Ιαπωνία και το… Κουκάκι!!

Μια ματιά  στο που μπορούμε να πάμε και να περάσουμε όμορφα αυτό το ΠΣΚ….

Παρασκευή… προετοιμασία για ένα ταξίδι διασκέδασης στο κέντρο της πόλης

Σήμερα είναι Παρασκευή, οπότε έχω σκοπό να το «κάψω». Ναι, όσο αντέχω δεν θα σταματήσω ποτέ να θέλω να βγαίνω έξω. Και όχι μόνο για να δω τους φίλους μου, αλλά και για να φλερτάρω, να ακούσω ωραία μουσική και κυρίως να χορέψω, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους τους Αθηναίους/ες που κάθονται ήσυχα-ήσυχα στα σκαμπό τους και πίνουν το ποτό τους, ενώ κουνάνε αδιάφορα το πόδι τους στο πάτωμα.

Πώς θα αρχίσουμε τη μέρα -ή μάλλον τη νύχτα μας; Θα πάμε αρχικά να τσιμπήσουμε κάτι, στo πιο ενδιαφέρoν street food εστιατόριο στην «καρδιά» του κέντρου. Το Etnico (Κολοκοτρώνη 22 και Χαβρίου), είναι ένα μαγαζί με γεύσεις από 3 διαφορετικές κουζίνες (Μεξικό-Ινδία-Αραβία), για να… ταξιδεύεις κάθε φορά και σε νέο μέρος. Το μενού έχει επιμεληθεί η ομάδα των σεφ του Altramira, όποτε ξέρεις ότι το φαγητό θα είναι καλό! Εγώ έχω λατρεία με την μεξικάνικη κουζίνα, γι’ αυτό και θα προτιμήσω την τορτίγια με το κοτόπουλο και γουακαμόλε και θα την συνοδεύσω με τον πιο δροσιστικό φρέσκο χυμό ανανά-πεπόνι.

Κι από το κέντρο στο πόλης, θα μεταφερθούμε λίγο πιο νότια και συγκεκριμένα στο Μπελ Ρεϋ (Φαλήρου 88 & Γ. Ολυμπίου, Κουκάκι) για ένα πρώτο “Big in Japan” κοκτέιλ. Άντε και ένα σφηνάκι Sailor Jerry ρούμι, με μια φέτα ανανά, για να ανάψουν τα αίματα και να θυμηθούμε λίγο από… καλοκαίρι. Παρασκευή… προετοιμασία για ένα ταξίδι διασκέδασης στο κέντρο της πόλης

Με τις ωραίες italodisco και funk μουσικές του μαγαζιού και η ώρα να έχει περάσει τις 3, θα μεταφερθώ στο Shamone (Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι) στο απόλυτο στέκι για χορό,όπου εκεί η Madonna και η Beyoncé δεν περνάνε απαρατήρητες. Υπάρχει κάτι στο vibe αυτού του μαγαζιού, που με κάνει απλά να θέλω να χορέψω, μέχρι το ξημέρωμα.

Κάπως έτσι -με τα πόδια μου να πονάνε από τον χορό και το κεφάλι να γυρίζει λιγάκι από τις τεκίλες- θα ξεκινήσει δυναμικά το Σαββατοκύριακο.

Γιατί δεν νοείται πρωινό Σαββάτου, χωρίς ένα μίνι hangover.

Τα λέμε την επόμενη Παρασκευή!

πηγή