Περαστικά στην αγαπημένη ηθοποιό Σόφη Ζαννίνου!!! διαβάστε το συγκινητικό μήνυμά της μετά το σοβαρότατο χειρουργείο!!!

Περιπέτεια υγείας είχε η αγαπημένη ηθοποιός Σόφη Ζαννίνου, όμως όλα πλέον είναι καλά και εκείνη χαίρεται που όλα πήγαν ρολόι και θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους θαυμαστές της για την αγάπη που έλαβε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Μετά το χειρουργείο, με ένα συγκινητικό μήνυμα και μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να «αγκαλιάσει» κι εκείνη όσους την αγκάλιασαν πρώτη.. ,

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ την καρδιά μου παιδιά για τις ευχές τα λόγια τον χρόνο και την αγάπη σας…πραγματικα συγκινήθηκα Γιατί με τους περισσότερους από εσάς δεν γνωριζόμαστε από κοντά…και είναι αγνό όλο αυτό και ανιδιοτελές …δεν περιμένετε κάτι από εμένα.. Δόξα το Θεό όλα πήγαν τέλεια και το δεξί μου μάτι γαζώνει… χάρη στον υπέροχο χειρουργό μου τον Γιάννη τον Τσερβακη που με πολύ προσοχή ακρίβεια και αγάπη με χειρούργησε ..και πιστέψτε με δεν ήμουν εύκολη περίπτωση…είμαι τυχερή που έχω ανθρώπους που ν αγαπούν πραγματικά Γιατί….η αγάπη θέλει αποδείξεις αλλιώς μένει για πάντα…θεώρημα… εύχομαι να είστε οοοοοοοολοι καλά Γιατί το πολύτιμο μας είναι η υγεία και η αξιοπρέπεια μας!!!! Και πάλι σας ευχαριστώ!!♡ »

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

πηγή: www.irafina.gr