Πολύ γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει…. “είμαι εθισμένος στον τζόγο και στο τσιγάρο”!!

 

Σε μία ειλικρινή εξομολόγηση, σαν αυτές που κατά καιρούς κάνει, προχώρησε ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές, που μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στον τζόγο.

«Είμαι εθισμένος στον τζόγο και στο τσιγάρο», λέει, στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα, ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος είχε αναφερθεί πρώτη φορά στον εθισμό του πριν από περίπου ένα χρόνο και, μάλιστα, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όπως προσθέτει, δεν πάει στο καζίνο, αλλά παίζει πόκερ και διαδικτυακό στοίχημα, ενώ παραδέχεται πως έχει χάσει αρκετά χρήματα.

«Γενικά, έχω κερδίσει κι έχω χάσει μεγάλα ποσά. Αυτή τη στιγμή, είμαι χαμένος, αλλά την έχω στημένη για να ρεφάρω. Λένε βέβαια ότι ένας Εβραίος είχε σκοτώσει το παιδί του γιατί ήθελε να ρεφάρει. Στη ζωή, αν θέλεις να ξεχωρίσεις, πρέπει να ρισκάρεις. Είμαι αυτός ο άνθρωπος. Βέβαια, ακόμη και το ρίσκο έχει όριο. Όσο σίγουρος κι αν είσαι ότι θα διπλασιάσεις ένα ποσό, ποτέ δεν πρέπει να τα βάλεις όλα», αναφέρει  χαρακτηριστικά και καταλήγει: «δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να χάσει ένα ολόκληρο σπίτι, για παράδειγμα, στον τζόγο. Ναι, ρισκάρω, αλλά δεν κάνω απερισκεψίες».

πηγή: www.peoplegreece.com