Πως ήταν και πως έγιναν πολύ γνωστά πρόσωπα της Ελληνικής showbiz -δύσκολα αναγνωρίζονται-..

«Άσχημο στην κούνια, όμορφο στη ρούγα» και χωρίς να είμαστε κακοί άνθρωποι, η παροιμία αυτή έρχεται και βρίσκει εφαρμογή, και σε πολλούς celebrities του τόπου! Βλέπεις, δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που ως έφηβοι δεν ήταν και τα… καρακαλλόνια. Ήταν βέβαια και η εποχή περίεργη, όπως και η μόδα, που δε βοηθούσε και πολύ στην εικόνα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους διάσημους που σήμερα έχουν μεταμορφωθεί σε… κύκνους!
1

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τα χρόνια της εφηβείας έχει σηκώσει πολλή κουβέντα, έγινε αντικείμενο σχολιασμού (που μόνο κολακευτικό δεν το λες), ενώ η παρουσιάστρια του Alpha δηλώνει ότι είναι μία φωτογραφία του παρελθόντος που την χρησιμοποιούν κάθε λίγο και λιγάκι.

2

Η Αλέκα Καμηλά αγνώριστη ως έφηβο κορίτσι τον καιρό που έκανε στίβο

3

Κι, όμως, το κοριτσάκι με τα γυαλιά και τη χωρίστρα… αλφάδι είναι η σέξι Αντωνία Καλλιμούκου!

4

Η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγο καιρό είχε δείξει μέσα από την εκπομπή της μία φωτογραφία της από τα εφηβικά χρόνια. Κούκλα και τότε, κούκλα και τώρα η Ελένη.

5

Όταν είδε το φως της δημοσιότητας η φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου από τα χρόνια της νιότης της, είχε γίνει μεγάλος ντόρος. Γιατί η μαύρη αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα ως έφηβη ήταν μία άλλη… Καινούργιου!

6

Κουίζ για δυνατούς λύτες είναι και η Σάσα Σταμάτη στην εφηβεία της. Να βλέπεις τη φωτό και να μην το πιστεύεις ότι το συνεσταλμένο κοριτσάκι είναι η χειμαρρώδης Σάσα!

9

Εντάξει, ο Τρύφων Σαμαράς στα νιάτα του είναι… κουίζ για πολύ δυνατούς λύτες.

7

Κι, όμως, ο νεαρός της φωτογραφίας με το χτένισμα του Άλφ του εξωγήινου είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Είπες κάτι;

8

Η Πάολα στην ηλικία των 19 χρόνων δεν έχει καμία σχέση στην εμφάνιση με την αοιδό του σήμερα

10

Στην περίπτωση της Σίσσυς Χρηστίδου δε μπορείς να αποφασίσεις αν είναι τώρα ή τότε πιο όμορφη. Πιο αγγελικό πρόσωπο στην άγουρη εφηβεία δεν υπάρχει, τι να λέμε τώρα.

πηγή