Σαράντα πέντε Έλληνες αναζητά η Disneyland του Παρισιού για αντίστοιχες θέσεις εργασίας στο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης! 

 Οι «σκάουτερς» της Disneyland Paris – δηλαδή η ομάδα προσλήψεων – θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 9 Μαρτίου αναζητώντας ταλαντούχους νέους και νέες για να καλύψουν θέσεις ως Parade Perfomers and Characters, ενσαρκώνοντας τους διάσημους ήρωες της Disney.

Συγκεκριμένα, η Disneyland ζητά 30 γυναίκες και 15 άντρες που να μπορούν να χορέψουν (με κοστούμια). Θα πρέπει να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά και φυσικά να είναι άνω των 18 ετών.

Η επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων θα γίνει στην Αθήνα, την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Athens Ballet Center (Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 144).

Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου  ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό στα αγγλικά ή στα γαλλικά. Επίσης καλό θα ήταν να φορούν αγγλικά και όχι makeup, καθώς θα δοκιμαστούν σε χορό / κίνηση. Οι επιλαχόντες θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Disneyland Paris, η οποία βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από το Παρίσι, στην περιοχή Marne-la-Vallee, αναζητά προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στους εξής τομείς: α) τροφίμων και ποτών (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στην τροφοδοσία, υπεύθυνοι μπαρ), β) καθαριότητα, γ) εκδοτήρια εισιτηρίων, δ) παιχνίδια και ε) ξενοδοχεία.

Όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπο της Disneyland.

πηγή